• Δημοφιλή στο Internet

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 3 Δεκεμβρίου

    • NewsRoom
    ζώδια


    Κριός
    Έχεις ένας στόχο, όμως δεν μπορείς να τον πετύχεις και δυσκολεύεσαι. Παρόλα αυτά θα προσπαθήσεις. Είσαι αποφασισμένος να το καταφέρεις, αλλά η μεγάλη επιμονή μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος μονοπάτι. Πρόσεξε και ζύγισε σωστά τις επιλογές σου. Βγες με φίλους και διασκέδασε.
    Ταύρος
    Αισθάνεσαι ότι κάποιος εμποδίζει την πρόοδό σου, όμως δεν ξέρεις ποιος είναι αυτός που μπαίνει στον δρόμο σου. Σύντομα θα δεις όμως να αλλάζει η κατάσταση τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά σου. Επωφελήσου από τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν και μην μένεις στάσιμος.

    Δίδυμοι
    Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου σε επηρεάζει και σε κάνει ανασφαλή. Θα απογοητευτείς από κάποιο πρόβλημα στον εργασιακό τομέα, όμως μην τα βάφεις μαύρα. Προσπάθησε να αλλάξεις την κατάσταση και να μετατρέψεις τα αρνητικά σε θετικά. Η ημέρα έχει και άλλη όψη και αναμένεται πολύ ερωτική.

    Καρκίνος
    Ονειροπολείς και θέλεις να ξεφύγεις από την καθημερινότητά σου, όμως προσγειώνεσαι απότομα γιατί ένα ανεπίλυτο πρόβλημα σε στεναχωρεί. Χρειάζεται χρόνος για να πετύχεις τους στόχους σου, και μην απογοητεύεσαι γιατί αυτό εμποδίζει την πρόοδό σου.

    Λέων
    Η Πανσέληνος στους Διδύμους σε κάνει πολύ ομιλητικό και ανυπομονείς να μοιραστείς τις ιδέες σου. Να το κάνεις αλλά με αυτοσυγκράτηση γιατί ποτέ δεν ξέρεις πώς μπορεί να αντιδράσουν οι γύρω σου. Μην γίνεσαι κουραστικός γιατί μπορεί να μην σε ακούσουν. Όμως, είναι η ευκαιρία να εκπληρώσεις ένα όνειρό σου και είναι πολύ πιθανό να λάβεις τα ευχάριστα νέα που περιμένεις.

    Παρθένος
    Δώσε χρόνο στην οικογένειά σου καθώς σήμερα είναι στο προσκήνιο. Είναι ευκαιρία να κάνεις κάποιες σημαντικές αλλαγές που θα εξισορροπήσουν την κατάσταση και θα λύσουν προβλήματα που υπάρχουν. Περιουσιακά θέματα θα επιλυθούν.

    Ζυγός
    Είσαι γεμάτος ενέργεια και είναι η ευκαιρία σου να αποδείξεις ότι είσαι αποφασιστικός και μπορείς να εκπληρώσεις τους στόχους σου. Θα υπάρξει πρόοδος στα επαγγελματικά σου και θα έχεις σημαντικές συνομιλίες για το μέλλον σου.

    Σκορπιός
    Είναι σημαντικό που κρατάς ζωντανά τα όνειρά σου, ακόμη και αν σου φαίνονται πολύ μακρινά. Επανεξέτασε τους στόχους σου και επανεκτίμησε την τρέχουσα θέση σου, έτσι ώστε να είσαι σε θέση να ξεκινήσεις την επόμενη φάση του ταξιδιού.

    Τοξότης
    Θέσε σωστά τις προτεραιότητές σου για να υπάρξει θετικό αποτέλεσμα. Για να επωφεληθείς πρέπει εσύ να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και να την ελέγξεις. Βρες την εναλλακτική οδό για να επαναφέρεις την ηρεμία και την αρμονία στο σπίτι σου και όλα θα πάνε καλά.

    Αιγόκερως
    Προσοχή στις συγκρούσεις αυτής της περιόδου. Ύψωσε το ανάστημά σου και υπερασπίσου τον εαυτό σου, όμως απέφυγε τις ανούσιες εντάσεις. Επικεντρώσου στον στόχο σου και θα δεις ότι αυτό θα έχει μακροχρόνια αποτελέσματα.

    Υδροχόος
    Η Πανσέληνος στους Διδύμους σου χαρίσει μια πιο παιχνιδιάρικη διάθεση και αυξάνει την αυτοεκτίμησή σου. Έχεις όρεξη για έξοδο με φίλους, οι οποίοι μάλιστα θα σου προσφέρουν και την κατανόηση τους όταν το χρειαστείς. Η κοινωνική σου κατάσταση θα βελτιωθεί.

    Ιχθύες
    Στο άμεσο μέλλον θα δεις ότι η σκληρή δουλειά του τελευταίου διαστήματος θα επιβραβευθεί. Όμως ο δρόμος προς την επιτυχία δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Σημαντικό να θυμάσαι ότι η ασφαλέστερη διαδρομή δεν είναι απαραιτήτως η καλύτερη. Θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις αλλαγές στη ζωή σου. Είναι η στιγμή να εκμεταλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν.

    Πηγή: Myastro.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ζώδια εβδομάδας: Αστρολογικές προβλέψεις από 27 Νοεμβρίου έως 4 Δεκεμβρίου 2017

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας… Από 27 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου 2017

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μηνιαίες προβλέψεις- Δεκέμβριος 2017: Πώς θα είναι ο μήνας σου σύμφωνα με το ζώδιό σου;



    ΣΧΟΛΙΑ