Εξελίξεις που καθηλώνουν έρχονται απόψε στις 22:50 στο Ναυάγιο. Ο Βλάσσης αρνείται να πιστέψει ότι η Θοδώρα είναι κόρη του Δημήτρη.
Η Μαρία προσπαθεί να τον παρηγορήσει αλλά εκείνος, μετά τις απανωτές αλήθειες που βγήκαν στο φως, σβήνει στο πλάι της.
Μια νέα μέρα ξημερώνει στην Κρήτη χωρίς τον Βλάσση.
Ακόμα, ο Ιπποκράτης επιχειρεί να διώξει από το σπίτι του τον άντρα που παρουσιάζεται ως εραστής της Κλαίρης και τον κατηγορεί για τον θάνατό της με στοιχεία.
Ο Μάκης προσπαθεί να ξεχάσει τη Λίνα και αναχωρεί για την Κρήτη, χωρίς να ξέρει το τραγικό παιχνίδι που του επιφυλάσσει η μοίρα.
Η Στέλλα κάνει μία απρόσμενη επίσκεψη στο γραφείο του Δημοσθένη και τον ταρακουνά για τα καλά.
Δείτε το trailer:
Διαβάστε επίσης:
Maestro: Η μετατραυματική εμπειρία
Συνεργασία Bright Academy και Linguaphone
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- «Καμπανάκι» από Fitch για τα οριζόντια μέτρα στήριξης στην ενέργεια: «Μόνο η Ελλάδα κινήθηκε στοχευμένα»
- Υπουργείο Δικαιοσύνης: Δίκες εξπρές για πολιτικούς νομοθετούνται με την διάταξη που καταθέτει αύριο στη Βουλή
- Μητσοτάκης στο κλείσιμο της ΚΟ της ΝΔ: Κάποιοι δεν ιδρώνουν με τον ίδιο ενθουσιασμό την φανέλα
- Allwyn AG: Συμμετοχή στελεχών στην επανεπένδυση της ειδικής διανομής
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.