ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ακόμη ένας παίκτης αποχώρησε κατόπιν της ψηφοφορίας του κοινού από το Survivor. Αυτή τη φορά ήταν ο Κωνσταντίνος Τσεπάνης, ο οποίος έπειτα από τέσσερις μήνες αποχαιρέτισε τους συμπαίκτες του.
Ο παίκτης των Διασήμων πήρε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό και αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης. Τυχεροί της βραδιάς στάθηκαν οι Χάρης Γιακουμάτος και Βιργινία Δικαιούλια, οι οποίοι παραμένουν στο παιχνίδι για, τουλάχιστον, μία εβδομάδα ακόμα.
«Το ταξίδι θα τελείωνε κάποια στιγμή. Τιμή μου και χαρά μου που γνώρισα αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους. Είμαι χαρούμενος που βρέθηκα σε αυτό το παιχνίδι και που έφτασα μέχρι εδώ. Θα φύγω με χαρά, θα φύγω με χαμόγελο. Θα φύγω ο Κώστας που μπήκα μέχρι σήμερα. Και είμαι πολύ περήφανος που βρέθηκα κι έφτασα μέχρι εδώ», είπε ο Κωνσταντίνος Τσεπάνης.
https://youtu.be/p5Xe5Xbyn6w
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 18 Μαΐου
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε ρόλο της Ζωής Λάσκαρη η Νατάσα Καλογρίδη; (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Τα παρανυφάκια του βασιλικού γάμου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δήμητρα Πέτσα: Η Ελληνίδα που έκανε το νερό ρούχο και κατέκτησε το Λονδίνο
- Collector’s alert: Η Veuve Clicquot ενώνει δυνάμεις με τον Simon Porte Jacquemus
- Η φιλοσοφία του Γουόρεν Μπάφετ: Καλύτερα να χάσεις μια ευκαιρία, παρά να πληρώσεις ακριβά
- Ταξί: Εμφύλιος στον κλάδο – Εντείνεται η κόντρα Λυμπερόπουλου με ΠΟΕΙΑΤΑ και Κυρανάκη – Πότε θα γίνει υποχρεωτική η ηλεκτροκίνηση
