• Media

    Survivor 2024: Απόψε η μεγάλη πρεμιέρα – Πόσα λεφτά θα παίρνει ο Τζέιμς Καφετζής

    • NewsRoom
    Οι Μαχητές στο Survivor 2024

    Οι Μαχητές στο Survivor 2024


    Ξεκινάει απόψε το Survivor 2024 με τους 20 παίκτες να είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τη μεγάλη πρόκληση επιβίωσης στον Άγιο Δομίνικο.

    Γνώριμα πρόσωπα, αλλά και νέα θα ριχτούν στον ανανεωμένο στίβο μάχης, ενώ θα κληθούν να προσαρμοστούν σε νέα δεδομένα και κανόνες, αφού στο φετινό Survivor όλα αλλάζουν.

    Ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος παρουσιάζει και φέτος το δημοφιλές ριάλιτι επιβίωσης θα εξηγήσει στους παίκτες, αλλά και τους τηλεθεατές τους νέους κανόνες.

    Οι 20 παίκτες θα κάνουν κυριολεκτικά την πρώτη τους βουτιά στα βαθιά κηρύσσοντας και επίσημα την έναρξη του παιχνιδιού, με το πρώτο αγώνισμα επάθλου.

    Η ομάδα που θα καταφέρει να συνεργαστεί καλύτερα και να φέρει αποτέλεσμα θα πάει στην παραλία της έχοντας στα χέρια της το πολυπόθητο… τσακμάκι. Ποιες δυσκολίες θα συναντήσουν στην πρώτη τους νύχτα στο νησί;

    Το ξημέρωμα θα φέρει και το πρώτο αγώνισμα ασυλίας που θα μας δώσει και μια γεύση από τις αγωνιστικές ικανότητες των παικτών. Σε έναν στόχο που απαιτεί δύναμη και ακρίβεια ποιοι θα καταφέρουν να ξεχωρίσουν;

    Φτάνοντας στο Συμβούλιο του νησιού αρκετά θα είναι τα θέματα που θα ανοίξουν ενώ η δήλωση ενός Survivor θα ανάψει την πρώτη… φωτιά!

    Δείτε βίντεο:

     

    Τα λεφτά που πρόσφερε ο Ατζούν στον Καφετζή

    Μιλώντας στην εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται για τον νέο κύκλο του Survivor, ο πρώην παίκτης, Κώστας Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στο χρηματικό ποσό που προσφέρθηκε στον Τζέιμς Καφετζή από τον Τούρκο παραγωγό, Ατζούν Ιλιτζαλί προκειμένου να μπει στο φετινό παιχνίδι.

    Αρχικά, ο πρώην παίκτης δήλωσε ότι «Έχω αγαπήσει το Survivor και φέτος είναι πολύ δίκαιο, γιατί δεν ψηφίζει ο κόσμος. Ο Τριαντάφυλλος, ο Μαρτίκας και ο Μπάρτζης θα διστάσουν να μπουν στο παιχνίδι, γιατί δεν θα υπάρχει η στήριξη από τον κόσμο», είπε χαρακτηριστικά.

    Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Μόνο τον Λιανό θέλω να δω, κανέναν άλλον. Εγώ δεν ήμουν ποτέ σε καμία κλίκα. Ο Αλέξης Παππάς έχει το διπλό χρόνο στο βίντεο της παρουσίασης».

    Τέλος, αναφέρθηκε στον Τζέιμς Καφετζή και την αμοιβή του. «Ο Τζέιμς Καφετζής σε τρεις εβδομάδες θα είναι εκεί. Νομίζω ότι πήρε τα περισσότερα χρήματα. Έχω ακούσει για αμοιβή που αγγίζει τις 20.000 ευρώ», είπε κλείνοντας.

    Υπενθυμίζεται ότι ο Τζέιμς Καφετζής λόγω προβλήματος υγείας δεν μπόρεσε να μπει από την αρχή στο παιχνίδι, ωστόσο, αναμένεται να μπει στη συνέχεια.

    Δείτε βίντεο:

     

    Διαβάστε επίσης:

    Η συμμαχία Μαρινάκη – Βαρδινογιάννη – Κυριακού, η αποχώρηση δημοσιογράφου, η θεία λειτουργία στην ΕΡΤ και ποιο κανάλι σάρωσε

    Survivor 2024: Αυτοί είναι οι 20 Διάσημοι και Μαχητές

    Κυριακού εναντίον Tanweer Productions και Τζώρτζη Ποφάντη – Ο ρόλος του λιβανέζου Τζόζεφ Σαμάν



    ΣΧΟΛΙΑ