• Δημοφιλή στο Internet

    Σύντροφο σε ριάλιτι αγάπης θα αναζητήσει η Κατερίνα Καινούργιου!

    Η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου


    Το δικό του ριάλιτι αγάπης στο οποίο θα συμμετάσχει και η Κατερίνα Καινούργιου ετοιμάζει το κανάλι του Epsilon ως απάντηση στο Power of Love του SKAI. Πιο συγκεκριμένα μετά το Πάσχα το κανάλι ετοιμάζει να βγάλει στον τηλεοπτικό αέρα το «Love is Blind», στο οποίο γυναίκες παίκτριες θα προσπαθούν να βρουν τον ιδανικό σύντροφο παρακολουθώντας την καθημερινότητα και τις δραστηριότητες υποψηφίων ανδρών, χωρίς να βλέπουν το πώς είναι εμφανισιακά.

    Πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρώτη που θα ζήσει το πρωτότυπο αυτό concept είναι η Κατερίνα Καινούργιου. Η γνωστή παρουσιάστρια θα κληθεί να επιλέξει ανάμεσα σε έξι υποψήφιους για το ποιος από αυτούς θα μπορούσε να είναι ιδανικός σύντροφος για εκείνη.

    

Εκτός από το promo, που θα γυριστεί με την Κατερίνα Καινούργιου, σύντομα θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα για τα καθημερινά επεισόδια αφού έχουν επιλεγεί ήδη κάποιες γυναίκες και οι υποψήφιοι που θα διεκδικήσουν τον έρωτά τους. Οι αιτήσεις συμμετοχής είναι εκατοντάδες αλλά θα επιλεγούν 12 γυναίκες που η κάθε μία από αυτές θα επιλέξει το ταίρι της μέσα από έξι υποψήφιους.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Survivor 2- Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Άντε πάλι το κελεπουράκι σας έμεινε! (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 7 λάθη στο shopping που γίνονται… πεταμένα λεφτά!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η «επική» τούμπα της Αννίτας Πάνια με τα 12ποντα στον αέρα της εκπομπής (video)



    ΣΧΟΛΙΑ