• Δημοφιλή στο Internet

    Ο Τζόνι Ντεπ ως βασιλιάς Λουδοβίκος XV σε νέες φωτογραφίες

    • NewsRoom
    τζόνι ντεπ

    Τζόνι Ντεπ


    Δύο νέες φωτογραφίες κυκλοφόρησαν με τον Τζόνι Ντεπ στον νέο του ρόλο ως βασιλιάς Λουδοβίκος XV στην πολυαναμενόμενη ταινία «Jeanne du Barry», μετά τη δικαστική μάχη που έδωσε με την πρώην σύζυγό του Άμπερ Χερντ.

    Στις φωτογραφίες είναι μαζί με την συμπρωταγωνίστρια και σκηνοθέτιδα Μαϊγουέν Λε Μπεσκό, η οποία υποδύεται την ερωμένη του βασιλιά Λουδοβίκου, Μαντάμ Ζαν ντυ Μπαρί μετά τη Μαντάμ ντε Πομπαντούρ. Τα γυρίσματα της ταινίας που κράτησαν 11 εβδομάδες πραγματοποιήθηκαν τόσο σε στούντιο όσο και σε διάσημες τοποθεσίες στη Γαλλία, όπως το παλάτι των Βερσαλλιών, σύμφωνα με το Deadline.

    Φωτογραφία: STÉPHANIE BRANCHU

    Η ταινία ακολουθεί την ιστορία της τελευταίας ερωμένης τού βασιλιά της Γαλλίας, νόθα κόρη μοδίστρας και ενός μάλλον μοναχού, η οποία κατάφερε να ανέβει κοινωνικά χρησιμοποιώντας την ευφυΐα της. Η σχέση τους προκάλεσε μεγάλο σκάνδαλο ειδικά όταν η Ζαν έφτασε στην Αυλή των Βερσαλιών.

    Φωτογραφία: STÉPHANIE BRANCHU

    Σύμφωνα με το PEOPLE έχουν γίνει συζητήσεις η πρεμιέρα τής ταινίας να πραγματοποιηθεί στο Φεστιβάλ των Καννών τον Μάιο.

    Είναι η πρώτη ταινία του ηθοποιού στα γαλλικά. Η Μαϊγουέν Λε Μπεσκό συνυπογράφει το σενάριο και πρωταγωνιστούν επίσης οι Πιερ Ρισάρ, Νοεμί Λβόφσκι, Μελβίλ Πουπό και Ίντια Χαΐρ.

     

    Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

     

    Διαβάστε επίσης:

    Κωνσταντίνα Σπυροπούλου-Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Αυτό είναι το όνομα που θα δώσουν στον γιο τους



    ΣΧΟΛΙΑ