• Δημοφιλή στο Internet

    Ο Sir Στέλιος, οι δύο κυρίες και ο άνθρωπος του… Soros

    • NewsRoom
    Στέλιος Χατζηιωάννου

    Στέλιος Χατζηιωάννου. Επιχειρηματίας


    Δύο κύριες έκλεψαν την παράσταση στην τελετή απονομής του «Βραβείου Στέλιος Χατζηιωάννου, Επιχειρηματικό Ξεκίνημα Χρονιάς 2016» που διοργάνωσε το Stelios Foundation. Η πρώτη κυρία ήταν η Κλέλια Χατζηιωάννου, αδερφή του Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, ο οποίος  επιβράβευσε για ένατη χρονιά νέους επιχειρηματίες δίδοντας συνολικά χρηματικά έπαθλα ύψους 100.000 ευρώ. Κατά την πανηγυρική ανακοίνωση των 8 νικητών (εκ των 67 που μετείχαν στη διαγωνιστική διαδικασία) η Κλέλια χειροκροτούσε ζωηρώς μετέχοντας στη χαρά των διακριθέντων.

    Μάλλον πιο άβολα αισθάνθηκε η παριστάμενη στην εκδήλωση απερχόμενη πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας Λούκα Κατσέλη, η δεύτερη γνωστή γυναικεία παρουσία που τίμησε τη βράβευση. Σε μια αποστροφή του λόγου του και κοιτώντας την επίμονα ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου ανέφερε πως η κλειστή πόρτα των τραπεζών στις επιχειρήσεις και τα περιορισμένα δάνεια που αυτές χορηγούν αποτελούν ένα από τα προβλήματα της ελληνικής οικονομίας σήμερα.

    Η κυρία Κατσέλη έγνεψε αναγνωρίζοντας το πρόβλημα, αλλά μετά το τέλος της εκδήλωσης αποχώρησε ταχύτητα μη επιτρέποντας στους παριστάμενους δημοσιογράφους να ρωτήσουν περισσότερα για την αντίδρασή της. Από τους παρευρισκομένους στην εκδήλωση του Stelios Foundation ξεχώρισε ο πάντα πολυπράγμων επενδυτής Στέλιος Ζαβός (υπάλληλος του γνωστού και μη εξαιρετέου George Soros ).

    Πηγή: Βηματοδότης 

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η Κλέλια Χατζηιωάννου έχει περιουσία 1,2 δισ δολ και σώζει το «Χαμόγελο του Παιδιού»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Στέλιος Χατζηιώαννου: «Απογειώνει» την Easy Jet…προς άγνωστη κατεύθυνση!

    ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ: Sir Stelios: Δείτε που πέρασε τα γενέθλιά του μετά την απρόσμενη επιτυχία των φθηνών super market (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ