• Δημοφιλή στο Internet

    Ζώδια εβδομάδας: Αστρολογικές προβλέψεις από 6 έως 13 Νοεμβρίου 2017

    • NewsRoom
    ζώδια


    Πώς θα είναι η καινούρια εβδομάδα; Τι προβλέπουν τα ζώδια και ο ωροσκόπος σου; Τι θα παίξει σε ερωτικά και επαγγελματικά;

    ΚΡΙΟΣ
    Η εβδομάδα που έρχεται υπόσχεται θετικές εξελίξεις. Σου δίνει μια μοναδική ενέργεια, καθώς το ξεκίνημά της σου χαρίζει αυτοπεποίθηση και πάθος για να κυνηγήσεις τους στόχους σου. Σε κοινωνικό επίπεδο θα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις σημαντικές επαφές και να κερδίσεις πολύτιμη γνώση, καθώς η γνώμη των γύρω θα έχει ιδιαίτερη σημασία για σένα. Το αίσθημα θα παίξει σπουδαίο ρόλο, καθώς με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδό της στο Σκορπιό, το πάθος γίνεται έντονο και η ανάγκη σου να εμβαθύνεις ψάχνοντας την ουσία θα είναι κυρίαρχη. Πρόσεξε λίγο την ένταση που φαίνεται να δημιουργείται στο τέλος της εβδομάδας με τη Σελήνη να σχηματίζει δύσκολη όψη με τον Ερμή.

    Αισθηματικές
    Στα αισθηματικά σου, θα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις το απόλυτο πάθος, σαρκικό και αισθηματικό, ειδικά την Τρίτη με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδό της στο Σκορπιό. Θα έχεις την ευκαιρία να βγεις με το σύντροφό σου, να κάνετε βόλτες, να αναζωογονήσετε τη σχέση σας και να διασκεδάσετε σαν να βρίσκεστε στην αρχή της σχέσης. Αν είσαι single, μη χάσεις την ευκαιρία να εκφράσεις το ενδιαφέρον και το πάθος σου στο πρόσωπο που από καιρό σε έχει συνεπάρει. Απόφυγε, όμως, το Σαββατοκύριακο για τις κινήσεις αυτές.

    Επαγγελματικές
    Στα επαγγελματικά έχεις τις προοπτικές να τα πας πολύ καλά. Θα είσαι αρκετά διορατική και οξυδερκής, δύο στοιχεία που θα λειτουργήσουν βοηθητικά για να καταστρώσεις τα σχέδιά σου. Επίσης, θα μπορέσεις να προνοήσεις, έτσι ώστε να αποφύγεις εμπόδια και αναποδιές. Θα είσαι αρκετά φιλόδοξη και επίμονη, αλλά θα πρέπει να είσαι προσεκτική για να μετριάσεις την ένταση που δημιουργείται την Πέμπτη λόγω των δύσκολων όψεων που θα πραγματοποιήσει η Σελήνη με τον Ουρανό και την Αφροδίτη. Στα οικονομικά, εκμεταλλεύσου την αυξημένη ευφυΐα σου για να βάλεις μια σειρά στα χρέη σου.

    ΤΑΥΡΟΣ
    Η εβδομάδα αυτή αναμένεται πολύ θετική, τόσο στα αισθηματικά σου όσο και στα επαγγελματικά. Η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στο Σκορπιό, γεγονός που δίνει μια πολύ θετική επιρροή. Δημιουργεί άκρως αισθησιακή ατμόσφαιρα, με πάθος και ένταση. Από την άλλη, οι θέσεις των πλανητών κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, σου δίνουν αυτοπεποίθηση και ευελιξία για να μπορέσεις να επιτύχεις τους στόχους σου. Καλό είναι να εκμεταλλευτείς τις μέρες αυτές για να βάλεις σε μια σειρά τις υποχρεώσεις σου, να περάσεις καλά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, να συγκινηθείς, να εκφραστείς και γενικότερα να ζήσεις την καθημερινότητά σου στο έπακρο. Λίγη προσοχή θα χρειαστεί να δείξεις την Πέμπτη λόγω των δύσκολων όψεων που θα πραγματοποιήσει η Σελήνη με τον Ουρανό και την Αφροδίτη, καθώς ο εκνευρισμός δεν θα είναι δύσκολο να σε παρασύρει. Ομοίως και την Κυριακή. Διατήρησε την ψυχραιμία σου.

    Αισθηματικές
    Στην αισθηματική σου ζωή, ετοιμάσου να δεχθείς την εύνοια του πλανητικού σκηνικού που θα κάνει τα αισθήματά σου ισχυρά, με βάθος και μια τάση να σε πλημμυρίσουν ολοκληρωτικά. Η διάθεση θα είναι άκρως αισθησιακή, καθώς η απόλαυση θα είναι ο πρώτος σου στόχος. Είναι μια καλή περίοδο για να ζωντανέψεις τη σχέση σου και να τη βγάλεις από τη μονοτονία. Αν είσαι single, η περίοδος αυτή ενδείκνυται για παθιασμένες εμπειρίες.

    Επαγγελματικές
    Στα επαγγελματικά, θα διανύσεις μια εβδομάδα αρκετά ευνοϊκή που στο χέρι σου θα είναι να επωφεληθείς στο έπακρο. Μπορείς να πάρεις σωστές πρωτοβουλίες που θα αναδείξουν τη δουλειά και τις ικανότητές σου. Παράλληλα μπορείς να αξιοποιήσεις το κλίμα εμπιστοσύνης που θα υπάρχει την Παρασκευή για να συζητήσεις σημαντικές υποθέσεις. Στα οικονομικά, θα πρέπει να κινηθείς με σοβαρότητα και αισιοδοξία για να δεις τον τραπεζικό σου λογαριασμό να “φουσκώνει”.

    ΔΙΔΥΜΟΙ
    Η εβδομάδα ξεκινάει με τη Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιό σου, γεγονός που κάνει πιο έντονα τα στοιχεία σου, εκφράζοντάς τα μέσα από την ψυχική σου διάθεση. Θέλεις να περάσεις καλά και ξέρεις πώς να το κάνεις, ενώ εκεί που χρειάζεται είσαι διορατική και εύστροφη. Οι εξελίξεις που θα υπάρξουν θα είναι αρκετά ευνοϊκές και η ατμόσφαιρα αρκετά ζεστή. Μπορείς να διασκεδάσεις με φίλους και αγαπημένους, να πλησιάσεις πρόσωπα που σου κεντρίζουν το ενδιαφέρον, να συζητήσεις με βάθος και ουσία και πάνω από όλα μπορείς να φλερτάρεις χωρίς όρια. Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργώντας ένα κλίμα παθιασμένο και γεμάτο μυστήριο. Θα χρειαστεί να δώσεις λίγο προσοχή προς το τέλος της εβδομάδας που οι προβλέψεις μιλούν για εντάσεις και ένα κλίμα ψυχρής λογικής.

    Αισθηματικές
    Στα αισθηματικά είναι βέβαιο ότι θα περάσεις υπέροχα. Ξέρεις πώς να τραβήξεις το ενδιαφέρον και είσαι σε θέση να ρίξεις τα δίχτυα σου προς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Το συναίσθημα είναι ανεξέλεγκτο και φαίνεται πως ξεπερνάει κάθε λογική και αντίσταση. Θέλεις να παραδοθείς στο άλλο σου μισό φέρνοντας στο νου τις στιγμές πάθους που έχουν μείνει ξεχασμένες στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Απόλαυσε την κατάσταση και μην προσπαθήσεις να βάλεις όρια, όπως επίσης, μην επιτρέψεις στους ενδοιασμούς να σε συγκρατήσουν.

    Επαγγελματικές
    Στα επαγγελματικά, θα διευκολυνθεί αρκετά η προώθηση των εργασιών σου και αυτό θα οφείλεται κυρίως στη δική σου στάση απέναντι στα πράγματα. Νιώθεις αισιοδοξία, δυναμισμό και αυτοπεποίθηση. Όσα νιώθεις δεν μπορούν να κρυφτούν και αυτό σου δίνει την όψη της νικήτριας. Συγκράτησε, ωστόσο, την ένταση ή τον εκνευρισμό λίγο πριν το τέλος της εβδομάδας για να διατηρήσεις τις ισορροπίες. Δεν υπάρχει λόγος να ξεφύγεις. Στα οικονομικά, θα πρέπει να είσαι λίγο προσεκτική, καθώς η τάση σου να καλοπερνάς και να ζεις με πολυτέλεια δεν θα σου βγει σε καλό αν δεν την ελέγξεις.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    Η εβδομάδα δίνει εξαιρετικές επιρροές στο ζώδιό σου. Η είσοδος της Αφροδίτης στο Σκορπιό την Τρίτη, στρέφει το ενδιαφέρον σου στην αισθηματική σου ζωή, κάνοντάς σε να νιώθεις πιο ζωντανή, πιο δυναμική, γεμάτη συναίσθημα και ορμή. Η αίσθηση είναι πρωτόγνωρη, αλλά φρόντισε να τη ζήσεις, γιατί δεν θα έχεις τη δύναμη να τη σταματήσεις. Παράλληλα, η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου την Τετάρτη, γεγονός που έρχεται να σε ισορροπήσει λίγο. Γενικότερα, θα σε διακρίνει το πάθος και η ενέργεια. Θέλεις να κάνεις πράγματα, να κλείσεις εκκρεμότητες, να διασκεδάσεις, να ψαχτείς, να σπάσεις τα δεσμά. Ζήσ’ το, λοιπόν! Λίγη προσοχή χρειάζεται το Σαββατοκύριακο. Φρόντισε να είσαι συγκρατημένη ως προς την ένταση που σε διακατέχει και να μην επιτρέψεις στη λογική να ισοπεδώσει τα πάντα στο πέρασμά της.

    Αισθηματικές
    Στα αισθηματικά σου, τί περισσότερο να πει κανείς; Η νέα θέση της Αφροδίτης στο Σκορπιό, δίνει τόση ένταση στο συναίσθημα που κάνει την ατμόσφαιρα διαφορετική από ό,τι συνήθως. Έχεις διάθεση για παιχνίδι και για φλερτ, είτε βρίσκεσαι σε σχέση, είτε είσαι single. Αν έχεις δεσμό, λοιπόν, είναι ευκαιρία να ξαναθυμηθείς το λόγο που αγάπησες το σύντροφό σου. Ίσως ακόμη καταφέρεις να πας τη σχέση σου ένα βήμα πιο πέρα, κάνοντας τη βάση της ακόμη πιο βαθιά.

    Επαγγελματικές
    Στα επαγγελματικά, δεν θα τα πας καθόλου άσχημα, αν φυσικά αποφασίσεις να μείνεις συγκεντρωμένη στις υποχρεώσεις σου. Μπορείς να πραγματοποιήσεις συναντήσεις και να συζητήσεις για σημαντικά ζητήματα που εδώ και καιρό προσπαθείς να διαχειριστείς. Στα οικονομικά σου είναι μια περίοδος που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς για να κάνεις σωστές κινήσεις με στόχο την ευημερία.

    ΛΕΩΝ
    Ο τομέας που δέχεται τα φώτα της προσοχής είναι ο συναισθηματικός. Και πώς να γίνει διαφορετικά; Η Αφροδίτη μπαίνει στο Σκορπιό, οπότε ετοιμάσου για συναίσθημα με ένταση στα ύψη. Θέλεις να βιώσεις σε βάθος το πάθος, ενώ θα έχεις την τάση να αναζητάς την ουσία στη σχέση, χωρίς επιφανειακούς συμβιβασμούς. Παράλληλα, η εύνοια του πλανητικού σκηνικού σου δίνει ένα σημαντικό “χέρι βοηθείας” για να μπορέσεις να επιτύχεις και τις πιο βαθιές σου επιθυμίες. Και το σίγουρο είναι ότι η θέση της Αφροδίτης, ξέρει να φέρνει στην επιφάνεια θαμμένους πόθους και “θέλω”. Όχι μόνο στα προσωπικά σου… Για αυτό, μην αφήσεις ούτε μια στιγμή να πάει χαμένη. Εκμεταλλεύσου και την καλή, κριτική σου σκέψη για να κάνεις μεγάλα βήματα προς τα εμπρός.

    Αισθηματικές
    Πάθος και πόθος! Το συναίσθημα αγγίζει τον πυρήνα της ύπαρξής σου, νιώθεις σχεδόν ανήμπορη μπροστά στις επιθυμίες που σου γεννιούνται. Μοναδική σου λύτρωση η ικανοποίηση και των πιο βαθιών σου φαντασιώσεων. Βρες τον παρτενέρ που θα σε συνοδέψει και μην αφήσεις τίποτα να σταθεί εμπόδιο. Αν ήδη βρίσκεσαι σε σχέση, τόλμησε το κάτι διαφορετικό, αυτό που θα δώσει μια φρέσκια ματιά. Έχεις δικαίωμα και υποχρέωση να ζήσεις το πάθος σου, χωρίς ενοχές και συστολές.

    Επαγγελματικές
    Στα επαγγελματικά θα πρέπει να οργανωθείς καλά και να μην επιτρέψεις σε τρίτους να επηρεάζουν τις απόψεις σου. Θα έχεις την τάση να λαμβάνεις τις απόψεις των τρίτων, για αυτό προτίμησε να μην τις ακούς. Στα οικονομικά, μπορείς να κάνεις σημαντικά βήματα βελτίωσης αν παίξεις σωστά τα χαρτιά σου. Η αλήθεια είναι ότι έχεις τα προσόντα να το κάνεις. Απόφυγε τις σπατάλες το Σαββατοκύριακο, καθώς υπάρχει μια τάση εκτόνωσης και ξοδέματος.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ
    Αν εξαιρέσεις το τελείωμα της εβδομάδας, οι προβλέψεις είναι πολύ ευοίωνες για το σύνολό της. Το ξεκίνημά της θα είναι πολύ δυναμικό, γεμάτο αυτοπεποίθηση και δυναμισμό. Είσαι σε θέση να πάρεις πρωτοβουλίες που θα αποδειχθούν σωστές, αρκεί να δώσεις τη δέουσα προσοχή. Στα αισθηματικά σου, θα έχεις την ευκαιρία να βιώσεις υπέροχες στιγμές και να νιώσεις συναισθήματα βαθιά και δυνατά. Η Αφροδίτη μπαίνει στο Σκορπιό την Τρίτη και σε συνδυασμό με το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό, θα έχεις όλες τις προϋποθέσεις για να ζήσεις κινηματογραφικές εμπειρίες. Θα έχεις επίσης, την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά στο συναίσθημά σου που δεν σχετίζεται απαραίτητα με τις αισθηματικές σου σχέσεις. Λίγη προσοχή χρειάζεται το τελείωμα της εβδομάδας που δίνει πιθανότητες για εντάσεις και αντιπαραθέσεις.

    Αισθηματικές
    Λάμψη, μυστήριο, έξαψη, πόθος και όλα αυτά είναι απλά ενδεικτικά των όσων θα ακολουθήσουν την εβδομάδα αυτή. Ξυπνούν πάθη και συναισθήματα που νόμιζες πως δεν υπήρχαν πια. Έχεις μια ανάγκη να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου, αλλά η έλξη είναι μυστηριώδης, κατακτητική και ζηλιάρα. Μην βάλεις τη λογική μπροστά, γιατί αυτήν τη φορά θα είναι ανίσχυρη μπροστά στις επιρροές που δέχεσαι.

    Επαγγελματικές
    Στα επαγγελματικά, θα έχεις την ευκαιρία να προωθήσεις τη δουλειά σου και να κερδίσεις την αναγνώριση που θα σε αποζημιώσει για τους κόπους σου. Θα είσαι αρκετά φιλόδοξη και αυτή η τάση σου θα σε βοηθήσει να κάνεις κινήσεις προς όφελος της καριέρας σου. Ξέρεις πως να διεκδικήσεις το συμφέρον σου και αυτό σου δίνει πλεονέκτημα στις διαπραγματεύσεις. Προγραμμάτισε, λοιπόν, τις συναντήσεις σου κυρίως για την Παρασκευή. Στα οικονομικά, είσαι σε θέση να κάνεις κινήσεις τακτοποίησης, αρκεί να μην φτάσεις στην υπερβολή.

    ΖΥΓΟΣ
    Η εβδομάδα που έρχεται είναι κατάλληλη για να περάσεις καλά, να φλερτάρεις, να εκφράσεις την αγάπη σου, να βρεθείς κοντά με αγαπημένα πρόσωπα, να προωθήσεις τις δουλειές σου, αλλά όλα με μέτρο και σύνεση. Η εβδομάδα ξεκινώντας σου φέρνει ψυχική ανάταση και αυτοπεποίθηση. Η Τρίτη με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδό της στο Σκορπιό δίνει προοπτικές για μια νύχτα πάθους και έξαψης. Τις υπόλοιπες μέρες μέχρι το Σαββατοκύριακο αξιοποίησέ τις για να βρεθείς με οικογένεια και φίλους, ανακτώντας δυνάμεις. Επίσης, θα μπορέσεις να προσφέρεις τη στήριξή σου σε όσους το χρειάζονται, να περάσεις καλά, να κάνεις συναντήσεις, αλλά πρόσεξε τις δύσκολες όψεις της Σελήνης με τον Ουρανό και την Αφροδίτη την Πέμπτη που δημιουργούν ένταση, καβγάδες και αλαζονεία. Το Σαββατοκύριακο σου δίνει ορθολογική σκέψη, αλλά πρόσεχε μην το παρακάνεις.

    Αισθηματικές
    Η εβδομάδα αυτή έρχεται για να ταράξει τα ήσυχα νερά της αισθηματικής σου ζωής. Η νέα θέση της Αφροδίτης στο Σκορπιό την Τρίτη, δίνει πάθος και ένταση στο συναίσθημα. Έχεις ανάγκη να νιώσεις τη σαρκική απόλαυση, αλλά όχι μένοντας στην επιφάνεια. Το δέσιμο με το σύντροφό σου θα είναι κάτι πιο βαθύ, πιο ουσιαστικό. Αν πάλι δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, η γοητεία που θα εκπέμπεις θα γίνει δυνατό όπλο για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου.

    Επαγγελματικές
    Δυναμική εβδομάδα και στα επαγγελματικά. Φρόντισε για τις υποχρεώσεις σου δίνοντας ένα τέλος στις εκκρεμότητες. Προχώρησε με τα σχέδιά σου και πάρε πρωτοβουλίες, όπου χρειάζεται, έτσι ώστε να μην μείνεις στάσιμη. Θα είσαι αρκετά δυναμική και ευέλικτη, αλλά θα πρέπει να προσέξεις λίγο πριν το τέλος της εργάσιμης εβδομάδας, γιατί είναι πιθανό να δημιουργηθούν διαφωνίες που θα φέρουν αναστάτωση. Στα οικονομικά, μπορείς να κάνεις ένα πρόγραμμα για να τα συμμαζέψεις τώρα που και διάθεση έχεις, αλλά και καθαρό μυαλό.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ
    Η σημαντικότερη πλανητική επιρροή αυτήν την εβδομάδα θα συμβεί στο ζώδιό σου, καθώς η Αφροδίτη μπαίνει σε αυτό. Όπως καταλαβαίνεις, το ενδιαφέρον σου θα στραφεί έντονα σε ό,τι αφορά στο συναισθηματικό σου υπόβαθρο που σχετίζεται με τις αισθηματικές σου σχέσεις. Πάθος, ένταση, μυστικότητα είναι λίγα από τα στοιχεία που θα συνθέσουν την εικόνα. Παράλληλα, θα σου δοθεί η ευκαιρία να κάνεις σημαντικά βήματα στην καριέρα σου, μέσα από το δυναμισμό που προσφέρει η εβδομάδα, την κριτική σκέψη και την αυτοπεποίθηση. Λίγη προσοχή μόνο θα πρέπει να δείξεις το Σαββατοκύριακο που η ψυχρή λογική θα κάνει την κυριαρχία της αισθητή και ίσως υπάρξουν στιγμές έντασης.

    Αισθηματικές
    Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σου και μόνο για ρομαντισμό δεν μπορεί να μιλήσει κανείς. Η Αφροδίτη αυτή ξυπνάει τις αισθήσεις, συναισθήματα και πάθη που ήταν κρυμμένα. Τα συναισθήματα δεν σου είναι άγνωστα, νιώθεις οικειότητα με αυτήν την κατάσταση και ξέρεις πως να συμπεριφερθείς μέσα σε αυτή. Πέσε στη φωτιά και απόλαυσε την ικανοποίηση που μπορείς να προσφέρεις στον εαυτό σου και το ταίρι σου. Αν βρίσκεσαι σε αναζήτηση συντρόφου, να ξέρεις ότι η γοητεία σου θα σου ανοίξει δρόμους. Μην διστάσεις ούτε στιγμή!

    Επαγγελματικές
    Στα επαγγελματικά, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις σημαντικά βήματα προόδου, αν κινηθείς σωστά και αξιοποιήσεις τις επιρροές των πλανητών. Το ξεκίνημα και το τελείωμα της εβδομάδας είναι ιδανικό για να κάνεις συναντήσεις, να διεκδικήσεις τα συμφέροντά σου και όλα αυτά κάτω από ένα πέπλο καλής διάθεσης και αισιοδοξίας. Στα οικονομικά, βάλε το μυαλό σου να δουλέψει και είναι βέβαιο πως θα βρεις πρακτικές λύσεις που θα σου αποφέρουν χρήματα στην τσέπη.

    ΤΟΞΟΤΗΣ
    Η εβδομάδα είναι πολύ σημαντική για να την αφήσεις ανεκμετάλλευτη. Σε όποιο επίπεδο και αν την εξετάσεις θα δεις ότι έχεις να ωφεληθείς σημαντικά. Το πρώτο και σημαντικότερο είναι η εύνοια που δέχεσαι στα αισθηματικά με την Αφροδίτη να μπαίνει στο ζώδιο του Σκορπιού. Οι αισθήσεις αφυπνίζονται και το πάθος βγαίνει στην επιφάνεια για να χαρίσει μοναδικές απολαύσεις. Στα προσωπικά και οικογενειακά, θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά, καθώς έχεις την ανάγκη να βρεθείς με οικείους και να χαλαρώσεις στην ασφάλεια της παρέας τους. Στα επαγγελματικά, δεν θα σου λείπει ο δυναμισμός και η καλή διάθεση, οπότε αξιοποίησέ τα για να φτάσεις πιο σύντομα στο στόχο σου. Λίγη προσοχή στην Πέμπτη λόγω των δύσκολων όψεων που θα πραγματοποιήσει η Σελήνη με τον Ουρανό και την Αφροδίτη και το Σαββατοκύριακο που υπάρχουν επιρροές για εντάσεις και εκνευρισμό.

    Αισθηματικές
    Στα αισθηματικά σου δεν χρειάζεται να ταλαιπωρήσεις το μυαλό σου με σκέψεις και ανησυχίες. Απλά αφέσου στο χείμαρρο των συναισθημάτων, της σαρκικής απόλαυσης, της τέλειας ένωσης! Ό,τι βιώνεις είναι δυνατό και βαθύ. Δεν αρκείσαι σε μετριότητες. Είναι η τέλεια στιγμή για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή για να ξαναζωντανέψεις μια σχέση που έχει πέσει στη μονοτονία. Προσοχή στις ατασθαλίες.

    Επαγγελματικές
    Στα επαγγελματικά θα μπορέσεις να κάνεις σημαντικά βήματα. Ξεκινάς με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου και σιγουριά για το μέγεθος των ικανοτήτων σου. Ξέρεις πώς να ελιχθείς, σωστά και χωρίς να προκαλέσεις αναστάτωση. Στον τομέα της επικοινωνίας μπορείς να τα πας πολύ καλά και να πείσεις για τις ιδέες και την άποψή σου. Προσοχή στην Πέμπτη, που κρύβει εντάσεις και νεύρα. Στα οικονομικά, μπορείς να τα πας καλά και να κάνεις συζητήσεις με σωστά άτομα για να σε βοηθήσουν να βάλεις μια τάξη.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
    Η εβδομάδα αναμένεται δημιουργική, προοδευτική και άκρως αισθησιακή. Έχεις την ευκαιρία να κάνεις τις κινήσεις σου για να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Η διορατικότητά σου θα σε βοηθήσει να κάνεις σωστές επιλογές και να πάρεις σωστές πρωτοβουλίες. Είσαι επικοινωνιακή και επιβλητική όπου χρειάζεται προκειμένου να πετύχεις το στόχο σου. Θα νιώσεις την ανάγκη να έρθεις πιο κοντά με την οικογένειά σου, έτσι ώστε να νιώσεις ασφάλεια και σιγουριά, συναισθήματα που θα σε γεμίσουν δύναμη. Στα αισθηματικά, θα βιώσεις υπέροχες εμπειρίες με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδό της στο Σκορπιό την Τρίτη. Πάθος και αισθησιακή διάθεση θα χαρακτηρίσουν τις προσωπικές σου στιγμές. Μην φοβάσαι να αφεθείς!

    Αισθηματικές
    Στα αισθηματικά η φλόγα ζωντανεύει και μάλιστα γίνεται τόσο ισχυρή που θα κάψει και εσένα και το σύντροφό σου. Βέβαια, δεν είναι για κακό, γιατί καμιά φορά αξίζει να αφήνεις τη λογική και τους τύπους και να πέφτεις στη φωτιά του πάθους και του συναισθήματος. Αν είσαι single, νιώθεις σιγουριά και μια εσωτερική δύναμη σου δίνει ώθηση να κατακτήσεις το πρόσωπο που σου έχει εξάψει τη φαντασία.

    Επαγγελματικές
    Στα επαγγελματικά, θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις αρκεί να το αποφασίσεις και να δώσεις ώθηση όπου χρειάζεται. Μπορείς να κάνεις το παιχνίδι σου, έτσι ώστε να διεκδικήσεις ό,τι νιώθεις πως σου αξίζει χωρίς να δημιουργήσεις προβλήματα. Δέχεσαι την εκτίμηση των γύρω σου και αυτό σε βοηθάει να τους προσεγγίσεις για να πετύχεις τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά, έχεις καθαρή σκέψη που σε βοηθάει να τα βάλεις σε μια σειρά και να διεκδικήσεις το κάτι παραπάνω.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ
    H εβδομάδα αυτή σε βρίσκει αισιόδοξη, δυναμική και διαθέσιμη να δώσεις τις μάχες σου. Όχι όμως με το σκληρό σου πρόσωπο. Θα έχεις την ευχέρεια να δραστηριοποιηθείς, να ελιχθείς στις καταστάσεις, να πάρεις έξυπνες αποφάσεις και να δεις σε βάθος τα πράγματα. Οι δικοί σου άνθρωποι θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην ψυχική σου ισορροπία, καθώς η συναναστροφή τους σου προσφέρει ασφάλεια και σιγουριά. Στα αισθηματικά σου θα βιώσεις έντονες επιρροές από την Τρίτη, καθώς η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στο Σκορπιό και φέρνει πάθος στις αισθηματικές σου σχέσεις. Λίγη προσοχή στο Σαββατοκύριακο που φέρνει κάποιες μικρές εντάσεις.

    Αισθηματικές
    Στα αισθηματικά σου τα άστρα σου χαμογελούν και μάλιστα πονηρά. Η νέα θέση της Αφροδίτης στο Σκορπιό, σε κάνει αισθησιακή, τολμηρή και ακαταμάχητη. Το συναίσθημα γίνεται έντονο και αποκτάει βάθος. Τίποτα μέτριο δεν σε ικανοποιεί και για αυτό θα φροντίσεις να το αναζητήσεις χωρίς συμβιβασμούς. Η σχέση αποκτάει ξανά ενδιαφέρον και αν είσαι single, οι μέρες είναι κατάλληλες για να κάνεις τις κινήσεις σου.

    Επαγγελματικές
    Στα επαγγελματικά, μπορείς να κινηθείς με δύναμη και τόλμη, έτσι ώστε να κάνεις νέα ανοίγματα ή να διεκδικήσεις αξιώσεις. Μια προαγωγή, μια αύξηση, δεν θα είναι δύσκολο να την αποκτήσεις αν αξιοποιήσεις την οξυδέρκεια που σου χαρίζει το πλανητικό σκηνικό. Είσαι διορατική και αυτό σε κάνει δυνατή παίκτρια. Στα οικονομικά, φέρσου με μεθοδικότητα και εξυπνάδα και θα κάνεις θαύματα.

    ΙΧΘΕΙΣ
    Η εβδομάδα αναμένεται άκρως ενδιαφέρουσα σε όλα σχεδόν τα επίπεδα. Το πάθος και το συναίσθημα θα είναι στα ύψη χάρη στην είσοδο της Αφροδίτης στο Σκορπιό. Θα ζήσεις υπέροχες στιγμές στον τομέα αυτό. Στα επαγγελματικά είσαι σε θέση να διαπραγματευτείς και να διεκδικήσεις το κάτι παραπάνω, με έξυπνους χειρισμούς και καταφέρνοντας να ελιχθείς. Σε οικογενειακό επίπεδο, θα έχεις την τάση να έρθεις πιο κοντά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα για να εισπράξεις τη ζεστασιά και την ασφάλεια που μόνο εκείνοι μπορούν να σου προσφέρουν. Δώσε λίγη προσοχή στο τελείωμα της εβδομάδας που ίσως σε κάνει πιο οξύθυμη από ό,τι συνήθως.

    Αισθηματικές
    Στα αισθηματικά σου μόνο ήρεμα δεν θα χαρακτήριζες τα πράγματα. Θα υπάρχει ένταση, αλλά όχι λόγω εκνευρισμού. Το πάθος και το συναίσθημα είναι εκείνο που θα σε καθοδηγούν. Θα δώσουν νέα πνοή στη σχέση και νέες προοπτικές αν αναζητάς ένα σύντροφο. Άφησε την ανασφάλεια στην άκρη, γιατί σε αυτές τις ημέρες δεν ταιριάζει καθόλου! Ζήσε και απόλαυσε τις στιγμές σου όσο μπορείς!

    Επαγγελματικές
    Στα επαγγελματικά μπορείς να έχεις μια καρποφόρα εβδομάδα, κάνοντας κινήσεις που θα δημιουργήσουν κατάλληλο έδαφος για να αναπτυχθείς. Ξέρεις πώς να διαπραγματευτείς προς όφελος των συμφερόντων σου και αυτό σου δίνει ιδιαίτερο προβάδισμα. Με τον πρόσχαρο χαρακτήρα σου και την αισιοδοξία έχεις πολλά να κερδίσεις. Στα οικονομικά, αξιοποίησε τη λογική και τη μεθοδικότητα για να βρεις λύσεις που θα σου αποφέρουν έσοδα.

    Πηγή: Ζώδια εβδομάδας myastro.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Μηνιαίες προβλέψεις – Νοέμβριος 2017: Πώς θα είναι ο μήνας σου σύμφωνα με τα ζώδια;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πανσέληνος στον Ταύρο: Πώς επηρεάζει το ζώδιό σου;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ζώδια: Ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου 2017



    ΣΧΟΛΙΑ