• Δημοφιλή στο Internet

    Μέγαρο Μουσικής: Κερδίστε δυο διπλές προσκλήσεις για να απολαύσετε την Πέννυ Μπαλτατζή

    • Αθηνά Λαρδή


    Tο mononews.gr και το Μέγαρο Μουσικής σας προσφέρουν δυο διπλές προσκλήσεις για να απολαύσετε την Πέννυ Μπαλτατζή, την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30 μ.μ.

    Μια μοναδική βραδιά κάτω από τα αστέρια, γεμάτη ενέργεια και κινηματογραφική λάμψη! Η Πέννυ Μπαλτατζή, την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου στις 20:30 το βράδυ, ερμηνεύει στον Κήπο κομμάτια αυθεντικής τζαζ –από το «Feelings», όπως το τραγούδησε η Έλλα Φιτζέραλντ, και το «Crazy» του Γουίλλι Νέλσον ως το «Summertime» και το «Cry Me A River»–, λικνίζεται στους αστραφτερούς διαδρόμους των μιούζικαλ με το «The Lady Is A Tramp» και το «Cheek To Cheek» και μας παρασέρνει σε ένα ονειρικό ταξίδι με το «Dream A Little Dream», το «All of Me» και το «Every Time We Say Goodbye».

    Μαζί της στη συναυλία της με τίτλο «I Am in Heaven», έξι εξαιρετικοί τζάζμεν: ο Μένιος Γούναρης στα πλήκτρα, ο Γιάννης Πουπούλης στην κιθάρα, ο Φοίβος Άνθης στα τύμπανα, ο Ηλίας Καρκαβέλιας στο μπάσο, ο Σπύρος Νίκας στο άλτο σαξόφωνο και στο κλαρινέτο καθώς και ο Ρενάτο Κούσι στο τρομπόνι. Στην επιμέλεια ήχου, ο Νίκος Κόλλιας.

    Πέννυ Μπαλτατζή τραγούδι
    Μένιος Γούναρης πλήκτρα
    Γιάννης Πουπούλης κιθάρα
    Φοίβος Άνθης τύμπανα
    Ηλίας Καρκαβέλιας μπάσο
    Σπύρος Νίκας άλτο σαξόφωνο, κλαρινέτο
    Ρενάτο Κούσι τρομπόνι
    Κώστας Κεφαλάς τρομπέτα

    Συμπαραγωγή: ΜΜΑ και Four Seasons

    www.megaron.gr

    Αφήστε σχόλιο με το ονοματεπώνυμό σας σε περίπτωση που επιθυμείτε να συμμετέχετε στο διαγωνισμό. Οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 6/9 στις 12.00 π.μ.

     

    Οι νικητές θα παραλάβουν την πρόσκλησή τους τη βραδιά της παράστασης, 40’ πριν την έναρξη, από το υπαίθριο ταμείο στην είσοδο του Κήπου του Μεγάρου (από Βασ. Σοφίας), αναφέροντας το όνομά τους και το mononews.gr.



    ΣΧΟΛΙΑ