• Δημοφιλή στο Internet

    Just the 2 of Us: Αποχώρηση – έκπληξη και δάκρυα στη χθεσινή λαμπερή βραδιά

    Βίκυ Σταυροπούλου, Σταμάτης Φασουλής, Δέσποινα Βανδή και Μαρία Μπακοδήμου


    Μια αποχώρηση – έκπληξη είχαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Just the 2 of Us.

    Η χθεσινή βραδιά του Just the 2 of Us είχε λάμψη, τραγούδι, αλλά και μία εκλεκτή καλεσμένη. Η Άντζελα Δημητρίου ανέβηκε στη σκηνή του σόου, όπου τραγούδησε το νέο της τραγούδι, με τίτλο «Έλεος», έχοντας μάλιστα συντροφιά την φωνή του παρουσιαστή, Νίκου Κοκλώνη, ο οποίος εξέπληξε τους κριτές, όταν βγήκε να τραγουδήσει.

    Μετά από ένα γεμάτο διαγωνιστικό μέρος, που τα είχε όλα, ήρθε η ώρα για τον παρουσιαστή να ανακοινώσει για ποιο ζευγάρι η χθεσινή ήταν η τελευταία βραδιά.

    Αρχικά, ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε τα πρώτα τρία ζευγάρια που σώθηκαν, βάσει βαθμολογίας κριτών και τηλεοπτικού κοινού.

    Αυτά ήταν η Βίκυ Χατζηβασιλείου με τον Κώστα Καραφώτη, ο Τάσος Ξιαρχό με την Κόνι Μεταξά και ο Ετεοκλής Παύλου με την Ελένη Χατζίδου.

    Τα επόμενα ζευγάρια που που πέρασαν στην επόμενη φάση ήταν η Έρρικα Πρεζεράκου με τον Άρη Μακρή, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης με τον Γιώργο Λιβάνη , ο Ορφέας Παπαδόπουλος με την Άρτεμη Ματαφιά και τέλος η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τον Χρήστο Ζώτο.

    Τα δύο ζευγάρια του Just the 2 of Us που συγκέντρωσαν τη χαμηλότερη βαθμολογία ήταν ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης με την Κρυσταλλία και ο Τρύφωνας Σαμαράς με τη Χαρά Βέρρα.

    Τελικά, από το σόου αποχώρησαν ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης με την Κρυσταλλία, με τον ηθοποιό να μη μπορεί να κρατήσει τα δάκρυά του από τη συγκίνηση, ενώ αποχαιρετούσε τους κριτές.



    ΣΧΟΛΙΑ