• Δημοφιλή στο Internet

    Υποψήφια η πεθερά του Σλούκα με τον συνδυασμό του Ευτύχη Δαμηλάκη

    • NewsRoom
    Η Υποψήφια Σύμβουλος, Γεωργία Σχοινοχωρίτη Γεντεκάκη και ο Υποψήφιος Δήμαρχος Καντάνου - Σελήνου, Ευτύχης Δαμηλάκης

    Η Υποψήφια Σύμβουλος, Γεωργία Σχοινοχωρίτη Γεντεκάκη και ο Υποψήφιος Δήμαρχος Καντάνου – Σελήνου, Ευτύχης Δαμηλάκης


    Στον πολιτικό στίβο κατεβαίνει η Γεωργία Σχοινοχωρίτη Γεντεκάκη, η οποία είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στην τοπική κοινότητα Σούγιας με τον συνδυασμό του Ευτύχη Δαμηλάκη, «ΜΑΖΙ για τον Δήμο Καντάνου – Σελίνου».

    Η Γεωργιά Σχοινοχωρίτη Γεντεκάκη διατηρούσε εταιρεία ιατρικών μηχανημάτων και κατάστημα εστίασης στη Σούγια.

    Έχει αποκτήσει τρία παιδιά, μεταξύ των οποίων είναι και η γοητευτική Μαρία Δαρσινού, σύζυγος του διεθνούς άσου του μπάσκετ, Κώστα Σλούκα, ο οποίος τάραξε τα νερά πριν από μερικές εβδομάδες με τη μεταγραφή-βόμβα που έκανε από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό.

    Ο υποψήφιος Δήμαρχος, Ευτύχης Δαμηλάκης ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της κ. Σχοινοχωρίτη Γεντεκάκη με ανάρτησή του στο Facebook.

    «Μετά την συνάντησή μας με την Γεωργία Σχοινοχωρίτη Γεντεκάκη, αποφασίσαμε να είναι υποψήφια σύμβουλος στην τοπική κοινότητα Σούγιας με τον συνδυασμό μας ΜΑΖΙ για τον Δήμο Καντάνου -Σελίνου.

    Η Γεωργιά Σχοινοχωρίτη Γεντεκάκη διατηρούσε εταιρεία ιατρικών μηχανημάτων και κατάστημα εστίασης στην Σούγια. Είναι μητέρα τριών παιδιών.

    Της εύχομαι καλή επιτυχία!!!», γράφει στην ανάρτησή του στο επίσημο προφίλ του στο Facebook, ο Ευτύχης Δαμηλάκης, με μια κοινή φωτογραφία τους.

    Δείτε την ανάρτηση στο Facebook:

    Από την πλευρά της, η κ. Σχοινοχωρίτη Γεντεκάκη δήλωσε: «Ευχαριστώ πάρα πολύ για την τιμή, που μου έκανε ο υποψήφιος δήμαρχος, Ευτύχης Δαμιλάκης, να είμαι υποψήφια στον συνδυασμό ΜΑΖΙ για τον δήμο Καντάνου-Σελίνου.

    Είναι ένας νέος άνθρωπος αξιόλογος, με μεγάλες προσδοκίες για ένα καλύτερο δήμο. Θεωρώ ότι η εκλογή του θα δώσει νέες προοπτικές, νέες αξίες, σημαντική ανάπτυξη και ισοκατανεμημένη προσοχή σε κάθε γωνιά του δήμου! Εύχομαι καλή επιτυχία!».

    Ο Κώστας Σλούκας με τη σύζυγό του, Μαρία Δαρσινού
    Ο Κώστας Σλούκας με τη σύζυγό του, Μαρία Δαρσινού

    Διαβάστε επίσης:

    Παπαθανάσης: Τον Σεπτέμβριο ανοίγει η πλατφόρμα για Market Pass

    Χριστίνα Αλεξοπούλου: Επίσκεψη σε υπηρεσίες του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών

    ΑΒΑΞ: Υπογράφεται η σύμβαση για τα τρία νοσοκομεία του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος



    ΣΧΟΛΙΑ