• Δημοφιλή στο Internet

    Debate: Πώς σχολιάστηκε η στιλιστική επιλογή της Μάρας Ζαχαρέα


    Πολλά ήταν αυτά που σχολιάστηκαν από το χθεσινό debate των πολιτικών αρχηγών στην ΕΡΤ μεταξύ των οποίων αρκετά αφορούσαν τις στιλιστικές επιλογές αλλά και τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

    Ένα απ’ αυτά ήταν η δήλωση της Μάρας Ζαχαρέα για την στιλιστική της επιλογή. Ερωτηθείς η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Κεντρικού Δελτίου του Star για τα ρούχα που έβαλε είπε ότι τα αποφάσισε η στιλίστρια της.

    Η δήλωση αυτή σχολιάστηκε στα πηγαδάκια των δημοσιογράφων που βρέθηκαν στην ΕΡΤ αφού ήταν «έκπληξη» να λέει ένας δημοσιογράφος ότι έχει στιλίστρια. Τα σχόλια δεν ήταν και τα πιο… θετικά, αντιθέτως ήταν πολύ θετικά για την επιλογή που έκανε.

    Η Μάρα Ζαχαρέα υποστηρίζει και αναδεικνύει επιλογές διαφορετικού στιλιστικού χαρακτήρα.

    Στις τηλεοπτικές της εμφανίσεις δεν φοβάται τα έντονα χρώματα, κάτι που έκανε και για το debate των πολιτικών αρχηγών.

    Οι δημοσιογράφοι Σία Κοσιώνη και Ράνια Τζίμα κινήθηκαν στο ανδρόγυνο στυλ με διαφοροποιήσεις στο χρώμα και τα αξεσουάρ, άλλοτε πιο τολμηρές ή πιο συντηρητικές.

    Διαβάστε επίσης

    ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΟΥ DEBATE: Το καυγαδάκι για τις 3 δημοσιογράφους – συζύγους πολιτικών, το «βεστιάριο»-γραφείο του Ζούλα για τη γραβάτα του Ανδρουλάκη, η μπάσα φωνή της Τζίμα, οι γκριμάτσες εκτός κάμερας και το θολό και κρύο ΚΨΜ των δημοσιογράφων



    ΣΧΟΛΙΑ