• Δημοφιλή στο Internet

    Αρκάς: Το σκίτσο – σχόλιο για την αντιμετώπιση του κορονοϊού

    • NewsRoom

    Σκίτσο του Αρκά


    Αιχμηρός για ακόμη μία φορά ο δημοφιλής σκιτσογράφος

    Με ένα αιχμηρό σκίτσο σχολίασε ο Αρκάς το ζήτημα του κορονοϊού που κυριαρχεί στις εγχώριες και διεθνείς ειδήσεις. Το ζήτημα που μονοπωλεί τα τελευταία 24ωρα το ενδιαφέρον της παγκόσμιας κοινότητας ανθρώπων, καθώς χθες η εξάπλωση του κορονοϊού χαρακτηρίστηκε και επίσημα ως πανδημία από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), μαστίζοντας τον πλανήτη και προκαλώντας εκατοντάδες χιλιάδες κρούσματα, αλλά και θανάτους.

    Μέσα σε όλη την εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, που χρήζει προσοχής και σοβαρότητας, έχουν παρατηρηθεί υπερβολές και παρανοϊκές συμπεριφορές, ή, από την άλλη, ανευθυνότητα, κάτι το οποίο παρατήρησε ο γνωστός σκιτσογράφος και ήταν εκείνο στο οποίο αποφάσισε να επικεντρωθεί.

    Πρωταγωνιστής στο σκίτσο που δημοσιεύτηκε στην επίσημη σελίδα του σκιτσογράφου στο Facebook είναι ο Προφήτης, ο οποίος εμφανίζεται να λέει χαρακτηριστικά: «Και να θυμάστε ότι για τον κορονοϊό θα βρεθεί το εμβόλιο, για τον ιό της βλακείας όμως όχι!».

    Δεν είναι ξεκάθαρο προς τα πού εκτοξεύει τα βέλη του ο σκιτσογράφος. Θα μπορούσε κανείς να υποθέσει ότι ο Αρκάς αναφέρεται σε όσους αγνοούν τις συμβουλές των ειδικών και δεν λαμβάνουν τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας για τους ίδιους και τους γύρω τους, ή ακόμα και για άτομα που διατυπώνουν γνώμες για την επιδημία χωρίς τις απαιτούμενες γνώσεις, υπερβάλλοντας και τρομοκρατώντας τον κόσμο.

    Δείτε το σκίτσο του Αρκά:

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

    Posted by ARKAS -The Original Page on Wednesday, March 11, 2020



    ΣΧΟΛΙΑ