• City Stories

    Αυτές ήταν οι πιο «κουφές» προσφορές για την Black Friday (pics + video)

    • NewsRoom

    Black Friday


    Χαμός έγινε και φέτος στη χώρα μας με την Black Friday και μάλιστα, η κίνηση στην αγορά ήταν διπλάσια από την περσινή. Ωστόσο, υπήρχαν και μερικές προσφορές που… ξεχώρισαν!

    Σε ένα δημοτικό σχολείο στην Ηλιούπολη, η υπεύθυνη του κυλικείου αποφάσισε λόγω του Black Friday να βάλει προσφορά στην πίτσα. Την ανακοίνωση έκανε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων μέσω Facebook. Βέβαια, αν και η «Μαύρη Παρασκευή» είναι σήμερα, η προσφορά ισχύει για την επόμενη Τετάρτη για κάποιον αδιευκρίνιστο λόγο.

    μαύρη παρασκευή

    Από τις πιο… μακάβριες προσφορές που σίγουρα προκάλεσαν έκπληξη και ανατριχίλα είναι εκείνη ενός γραφείου τελετών. Ο ιδιοκτήτης δίνει όλα τα φέρετρα με 80% έκπτωση σε όποιον ενδιαφέρεται να «κλείσει» από τώρα την τελευταία του κατοικία…

    Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μίλησε με τον ιδιοκτήτη μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στην εκπομπή της και ενημερώθηκε η ίδια, καθώς και οι συνεργάτες της για την μοναδική προσφορά.

    Μέχρι και τα μανάβικα μπήκαν στο κλίμα των προσφορών της Black Friday. Στην Ξάνθη, φρόντισαν να διαφημίσουν τις προσφορές τους με μεγάλες πινακίδες.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Black Friday: Χαμός και στα Public της Κύπρου! (pic+video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Black Friday: Χαμός στα Public στο Σύνταγμα (εικόνες+video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ξεκίνησε η φρενίτιδα! Ουρές από τα ξημερώματα για την Black Friday (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ