• LIFE&STYLE

    Black Friday: Χαμός στα Public στο Σύνταγμα (εικόνες+video)


    Τα καταστήματα Public, που έφεραν την #BlackFriday στην Ελλάδα, προσκαλούν το κοινό να ξαναζήσει την εμπειρία.

    Ήδη από τα ξημερώματα, είχε συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου, που θέλησε να αγοράσει τα αγαπημένα του προϊόντα σε ιδιαίτερα συμφέρουσες τιμές.

    Μένοντας πιστή στο ραντεβού της, η Νο1 ελληνική αλυσίδα καταστημάτων τεχνολογίας και ψυχαγωγίας, υποδέχθηκε την Black Friday 2017, με ασυναγώνιστες προσφορές και εκπτώσεις!

    Υπηρετώντας την ευρύτερη στρατηγική της εταιρίας να προσφέρει τη μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων τεχνολογίας και ψυχαγωγίας, στις καλύτερες τιμές, πάντα προς όφελος των πελατών και επισκεπτών της, τον περασμένο Νοέμβριο τα Public έφεραν για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη Black Friday, γνωστή και ως Μαύρη Παρασκευή.

    Με προσφορές που άγγιξαν έως και το 50%, η αλυσίδα Public σημείωσε ρεκόρ επισκεψιμότητας. Συγκεκριμένα, η ομάδα πωλήσεων της εταιρίας στα 50 καταστήματά της στην Ελλάδα εξυπηρέτησε με επιτυχία 392.000 πελάτες σε μια μέρα.

    H Black Friday αποτελεί ιδανική ευκαιρία ανανέωσης αλλά και απόκτησης του προϊόντος που ονειρεύεστε σε ασυναγώνιστες τιμές!

    Επισκεφθείτε τώρα ένα κατάστημα Public ή το public.gr, μπείτε στο ρυθμό της Black Friday και αγοράστε Smartphones, Κονσόλες, Laptops, Φωτογραφικές μηχανές, Τηλεοράσεις, επιλεγμένα Βιβλία και κόμικς, παιχνίδια, βινύλια, CD και DVD στις χαμηλότερες τιμές της χρονιάς.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τα Public, η ελληνική εταιρεία που έφερε την Black Friday στην Ελλάδα, σας περιμένουν να την ξαναζήσετε

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Black Friday: Πού θα ψωνίσετε ρούχα, παπούτσια και καλλυντικά με έκπτωση έως 70%

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Public, Κωτσόβολος, Γερμανός, McArthurGlen, Oysho και Sephora στο χορό της Black Friday με εκπτώσεις μέχρι και 80% – Δείτε αναλυτικά τις προσφορές



    ΣΧΟΛΙΑ