• Sotheby's International Realty

    Villa Skye: Μία πηγή ηρεμίας στο μικρό νησί της Αντιπάρου

    Villa Skye: Μία πηγή ηρεμίας στο μικρό νησί της Αντιπάρου


    Στην Αντίπαρο, ένα μικρό νησί στο νότιο Αιγαίο, βρίσκεται η Villa Skye.

    Η Αντίπαρος, ένα μικρό νησί στην καρδιά των Κυκλάδων, μία ανάσα από το κοσμοπολίτικο νησί της Πάρου, προσφέρει μία μοναδική εμπειρία μέσα από την Villa Skye.

    Η Villa Skye που απέχει μόλις λίγα λεπτά από την παραλία, είναι ένα εξαιρετικά μοντέρνο και ευρύχωρο σπίτι, με θέα στη θάλασσα και στα γειτονικά νησιά.

    Η βίλλα καταλαμβάνει 427 τ.μ. και χωρίζεται σε δύο επίπεδα. Στο πρώτο επίπεδο βρίσκεται ένα μεγάλο σαλόνι και τραπεζαρία, καθώς και πέντε υπνοδωμάτια με θέα στη θάλασσα. Στο επάνω επίπεδο βρίσκεται ένα ιδιωτικό μεγάλο υπνοδωμάτιο με βεράντα με θέα στο νησί και τη δυτική ακτή της Πάρου.

    Ο εσωτερικός χώρος είναι άνετος, με λιτή διακόσμηση και φυσική παλέτα χρωμάτων που ταιριάζει απόλυτα με την νοοτροπία του νησιού.

    Στο σαλόνι κυριαρχεί το λευκό και το ξύλο, δημιουργώντας μία αίσθηση γαλήνης και επαφής με την φύση. Αυτό το συναίσθημα ενισχύεται μέσα από τα μεγάλα παράθυρα που έχουν πρόσβαση στο απέραντο γαλάζιο.

    Δίπλα στο σαλόνι, δεσπόζει επιβλητική και λιτή η ξύλινη τραπεζαρία που μπορεί να φιλοξενήσει έως δέκα άτομα.

    Ο μίνιμαλ σχεδιασμός του σπιτιού, καθώς και τα ελάχιστα διακοσμητικά που κοσμούν τα έπιπλα και τους τοίχους δημιουργούν ένα κομψό αποτέλεσμα.

    Το ίδιο ισχύει και για τα υπνοδωμάτια, στα οποία κυριαρχεί το λευκό και το ξύλο με ορισμένες πινελιές μπλε χρώματος που θυμίζει την κυκλαδίτικη αύρα του νησιού.

    Τα μπάνια είναι ευρύχωρα με μαρμάρινα είδη υγιεινής και χαμηλό φωτισμό, αφού τα μεγάλα παράθυρα αφήνουν το φως να μπει άπλετο στο χώρο.

    Στο μεγάλο υπνοδωμάτιο, η μπανιέρα βρίσκεται εντός του χώρου, ενώ τα παράθυρα προσφέρουν απεριόριστη θέα.

    Ο εξωτερικός χώρος αποτελεί το ιδανικό μέρος για χαλάρωση, καθώς τα άνετα σαλόνια από μπαμπού και η εξωτερική τραπεζαρία μπορούν να φιλοξενήσουν ξέγνοιαστες στιγμές. Οι χώροι είναι σχεδιασμένοι για να έχουν πρόσβαση τόσο στον ήλιο, όσο και στη σκιά.

    Η μεγάλη πισίνα μπροστά στην βεράντα με τις ξαπλώστρες και τα πουφ τριγύρω είναι το κατάλληλο μέρος για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού, αλλά και για τα ανέμελα βράδια στο νησί.

    Ένας επιπλέον χώρος 226 τ.μ. βρίσκεται κάτω στο κάτω επίπεδο που περιλαμβάνει playroom, home cinema, ένα δωμάτιο και βοηθητικούς χώρους.

    Η Villa Skye προσφέρει μία μοναδική εμπειρία με θέα που εκτείνεται σε όλο το μπλε του ουρανού και της θάλασσας. Σε όλο το μπλε των Κυκλάδων και της Ελλάδας!

    Πηγή φωτογραφιών: sothebysrealty.gr

    Διαβάστε επίσης:

    Ταϊλάνδη: Ένα πλωτό σπίτι που προσφέρει όλες τις ανέσεις

    Infinity Blue: Εκεί που η πολυτέλεια ενώνεται με το απέραντο γαλάζιο



    ΣΧΟΛΙΑ