• Sotheby's International Realty

    Town Thea: Μια ονειρεμένη βίλα με ρουστίκ στοιχεία στη Μύκονο

    • NewsRoom


    Πρόσφατα ανακαινισμένο με το απαράμιλλο μυκονιάτικο στιλ που το διακρίνει, το ακίνητο Town Thea βρίσκεται στη Μύκονο και πωλείται προς 3,5 εκατομμύρια ευρώ.

    Με εκπληκτική θέα στο Αιγαίο που φτάνει μέχρι τα γύρω κυκλαδίτικα νησιά και ηλιοβασίλεμα που κόβει την ανάσα, το Town Thea είναι πραγματικά ονειρεμένο.

    Αποτελεί το ιδανικό μέρος για όσους προτιμούν να ζουν πιο ήσυχα και ιδιωτικά, με τη δυνατότητα, όμως, να απολαμβάνουν και το συναρπαστικό lifestyle που προσφέρει η Μύκονος.

    Σε κοντινή απόσταση, μόλις 500 μέτρων, συναντά κανείς φημισμένα εστιατόρια με καλό φαγητό, αλλά και τα πιο hot κλαμπ του νησιού για διασκέδαση μέχρι πρωίας.

    Ικανοποιημένοι θα μείνουν και οι λάτρεις θαλάσσιων σπορ, καθώς στην παραλία προσφέρονται αθλήματα, όπως windsurfing και καταδύσεις.

    Στο εσωτερικό της εντυπωσιακής βίλας, επικρατεί στους τοίχους, τα πλακάκια και τα έπιπλα το παραδοσιακό λευκό χρώμα, που «παντρεύεται» άψογα με το γαλάζιο του ουρανού και το βαθύ μπλε της θάλασσας.

    Η άνεση και το στιλ συνδυάζονται απόλυτα με μια φρέσκια, ανεπιτήδευτη απλότητα, ενώ οι πινελιές από ξύλο πεύκου και μπαμπού δημιουργούν μια ζεστή ατμόσφαιρα.

    Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του σαλονιού είναι ο μερικώς εκτεθειμένος πέτρινος τοίχος που μαζί με τον διακριτικό, φυσικό φωτισμό και τις εγκαταστάσεις, συντελούν σε έναν σύγχρονο και μοντέρνο τρόπο ζωής.

    Στα υπνοδωμάτια, οι ξύλινες δοκοί προσδίδουν μια ρουστίκ country αίσθηση, ενώ τα 5 μπάνια που διαθέτει έχουν διαμορφωθεί σύμφωνα με το παραδοσιακό ελληνικό στιλ, σε μια πιο σύγχρονη εκδοχή.

    Η αίσθηση της απόλυτης πολυτέλειας συνεχίζεται και στο εξωτερικό του ακινήτου, όπου δεσπόζει μια ιδιωτική πισίνα, ιδανικό μέρος για χαλάρωση.

    Χαρακτηριστικά ακινήτου

    Τιμή: 3.500.000 εκατομμύρια ευρώ

    Ανακαίνιση: 2017

    Μέγεθος ακινήτου: 250τ.μ.

    Μέγεθος οικοπέδου: 1.000τ.μ.

    Κρεβατοκάμαρες:  5

    Μπάνια: 5

    Air Condition

    Συναγερμός

    BBQ

    Κεντρική θέρμανση

    Φιλικό για οικογένειες και παιδιά

    Επιπλωμένο

    Θερμαινόμενη πισίνα

    Πάρκινγκ

    Πισίνα

    Γραφική θέα

    Θέα στη θάλασσα

    Θέα στη Χώρα

    Το άρθρο δημοσιεύεται κατ’ αποκλειστικότητα στο mononews.gr, σε συνεργασία με τη Sotheby’s International Realty.



    ΣΧΟΛΙΑ