• Sotheby's International Realty

    Diana: Μια ειδυλλιακή βίλα από πέτρα και ξύλο σε ένα ιστορικό ακίνητο στην Άνδρο

    • NewsRoom


    Ειδυλλιακό και ιστορικό, το ακίνητο Diana δεσπόζει στις βουνοπλαγιές της Άνδρου. Ιδανικό για εξορμήσεις, συνδυάζει την απόλυτη πολυτέλεια με την παράδοση.

    Είναι κατασκευασμένο από πέτρα και ξύλο, παραδοσιακά υλικά του νησιού, τα οποία δένουν αρμονικά με το φυσικό περιβάλλοντα χώρο, ενώ οι απαραίτητες αναβαθμίσεις που έχουν γίνει εγγυώνται έναν άνετο τρόπο ζωής.

    Το ακίνητο αναπτύσσεται σε έκταση 249 τ.μ. και έχει άμεση πρόσβαση στην κουζίνα και την τραπεζαρία από το γκαράζ μέσω ασανσέρ.

    Τα ξύλινα πατώματα, τα παράθυρα με τις καμάρες και τα παραδοσιακά έπιπλα δημιουργούν μια ζεστή ατμόσφαιρα που κάνει τον επισκέπτη να αισθανθεί αμέσως σαν στο σπίτι του.

    Παράλληλα, το μοντέρνο ηχοσύστημα και το θερμαινόμενο πάτωμα προσθέτουν μια πινελιά πολυτέλειας.

    Διαθέτει μια ευρύχωρη κρεβατοκάμαρα με πρόσβαση στον κήπο και ένα μπάνιο με τζακούζι από ξύλινη επένδυση, που βρίσκονται στον πάνω όροφο, ενώ κάτω υπάρχει ένα γραφείο και ένα πλυσταριό, καθώς και επιπλέον χώροι αποθήκευσης.

    Ακόμη, διαθέτει δύο μεγάλα υπνοδωμάτια που επικοινωνούν μεταξύ τους, καθώς και ιδιωτικά μπαλκόνια με θέα στον κήπο.

    Στολίδι του ακινήτου είναι αναμφισβήτητα ο φανταστικός κήπος, όπου κυριαρχεί ένα τεράστιο BBQ, ιδανικό για όλο το καλοκαίρι, ενώ ακόμη ένα εντυπωσιακό χαρακτηριστικό αποτελεί ο περιστερώνας του, που φέρνει μνήμες από το παρελθόν.

    Στο ακίνητο υπάρχει και ξενώνας με υπνοδωμάτιο και μπάνιο, καθώς και μια πλήρης εξοπλισμένη κουζίνα, ιδανική για το προσωπικό.

    Πρόσφορο έδαφος για δημιουργία ενός επενδυτικού πρότζεκτ δίνουν τα δύο εγκαταλελειμμένα κτήρια και η αποθήκη που υπάρχουν μέσα στο οικόπεδο, τα οποία μπορούν να μετατραπούν σε ξεχωριστά σπίτια.

    Η πολυτελής αυτή βίλα, που πωλείται προς 1,2 εκατομμύρια ευρώ, είναι κοντά στις φημισμένες Πηγές Μαινήτων, όπου το νερό τρέχει από μαρμάρινα συντριβάνια, περιτριγυρισμένα από πλατάνια με ιστορία εκατοντάδων ετών, καθώς και καρυδιές.

    Σύμφωνα με την παράδοση, οι Μαίνητες πήραν το όνομά τους από τις νύμφες που ακολουθούσαν τον θεό Διόνυσο, ενώ σύμφωνα με άλλη εκδοχή το όνομα του χωριού πηγάζει από τη λατινική λέξη «amoenitas», που σημαίνει ευχάριστο μέρος.

    Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρόκειται για ένα από τα ομορφότερα χωριά της Άνδρου, γεμάτο πράσινο, κοντά στη Χώρα του νησιού.

    Το άρθρο δημοσιεύεται κατ’ αποκλειστικότητα στο mononews.gr, σε συνεργασία με τη Sotheby’s International Realty.



    ΣΧΟΛΙΑ