• HOMLI

    Real Estate

    Ποια είναι η πραγματική εμπορική αξία του σπιτιού σου;

    • NewsRoom

    Η HOMLI δίνει αντικειμενικές απαντήσεις για την αξία του ακινήτου σου, μελετώντας δεδομένα του ελληνικού Real Estate

    Ο κλάδος του Real Estate στην χώρα μας βαδίζει εδώ και χρόνια σε θολά νερά. Οι τιμές πώλησης των ακινήτων συχνά αποφασίζονται με βάση υποκειμενικές εικασίες τρίτων σχετικά με την αξία που θα μπορούσε να έχει ένα ακίνητο σε μια συγκεκριμένη περιοχή.

    Η πραγματικότητα όμως μας δείχνει τα προβλήματα που δημιουργούνται λόγω αυτής της κατάστασης. Πολλές φορές ακόμα και ολοκληρωμένες αγοραπωλησίες ακινήτων κλείνουν με τα μέρη δυσαρεστημένα, είτε γιατί η τελική τιμή στην οποία έκλεισαν δεν ικανοποιεί, είτε γιατί η όλη διαδικασία τράβηξε περισσότερους μήνες απ’ ότι αρχικά υπολογιζόταν. Γιατί άραγε συμβαίνει αυτό;

    Πολύ απλά, όταν δεν γνωρίζουμε την πραγματική εμπορική αξία ενός ακινήτου, θεωρούμε ως πωλητές ότι μπορεί να έχουμε υποκοστολογήσει το ακίνητο. Από την άλλη, αν είμαστε αγοραστές μπορεί να σκεφτούμε ότι τελικά αγοράσαμε σε μια άδικη τιμή. Όλο αυτό δημιουργεί τριβές και εντάσεις στη διαπραγμάτευση και σίγουρα οι δύο πλευρές από κοινού χάνουν πολύτιμο χρόνο και χρήματα.

    Πώς αλλάζει το Real Estate η HOMLI;

    Η HOMLI είναι το καινοτόμο εγχείρημα μίας startup που ξεκίνησε στη Νέα Υόρκη το 2021 και ήρθε φέτος στην χώρα μας με σκοπό να φέρει τη διαφάνεια, αντικειμενικότητα και δωρεάν πρόσβαση στην πληροφόρηση σχετικά με την αγορά ακινήτων.

    Αν θέλεις να μάθεις πόσο αξίζει το ακίνητό σου σήμερα, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να εισάγεις μερικά απλά δεδομένα στο thehomli.com όπως τετραγωνικά, έτος κατασκευής, όροφος κ.ο.κ.. Μέσα σε δευτερόλεπτα και εντελώς δωρεάν, η πλατφόρμα θα σου δώσει ένα εύρος τιμής για το ακίνητό σου και πολλά άλλα χρήσιμα δεδομένα σχετικά με τη γειτονιά στην οποία βρίσκεται.

    HOMLI

    Πώς δουλεύει η πλατφόρμα της HOMLI;

    Η ομάδα της HOMLI έχει αξιοποιήσει τις δυνατότητες που παρέχει η τεχνητή νοημοσύνη προκειμένου να δημιουργήσει έναν αλγόριθμο ο οποίος «διαβάζει» μεγάλους όγκους δεδομένων, υπολογίζοντας για εσένα χρήσιμες πληροφορίες. Σκέψου να μπορούσες σε δευτερόλεπτα να δεις τις εμπορικές αξίες όλων των ακινήτων που σε ενδιαφέρουν με τρόπο αντικειμενικό, άμεσο, και χωρίς το οποιοδήποτε κόστος.

    Αυτό που για έναν άνθρωπο είναι σχεδόν αδύνατο να κάνει, μπορεί πλέον να γίνει με την HOMLI. Έτσι, είναι πιο εύκολο για σένα να ξέρεις εξ’ αρχής για τι είδους ποσά μπορείς να έχεις προσδοκίες από μια μελλοντική πώληση του ακινήτου σου, ή τι budget θα χρειαστείς για το ακίνητο που ψάχνεις να αγοράσεις.

    HOMLI Experts – Τι περισσότερο μπορούν να κάνουν για εσένα;

    Όπως ξέρεις, κάθε αγοραπωλησία είναι μοναδική και οι δυσκολίες που μπορεί να παρουσιαστούν σε μία συναλλαγή είναι πολλές.

    Για το λόγο αυτό, όσοι το επιθυμούν μπορούν να συνεργαστούν με έναν HOMLI Expert που έχει εξειδίκευση στη διαχείριση δύσκολων συναλλαγών, καθώς και στην χρήση όλων των πιο καινοτόμων τεχνολογιών προκειμένου να επιταχύνει τη διαδικασία.

    Ο HOMLI Expert θα σου ανοίξει το δρόμο για επαφές με επιλεγμένους HOMLI αγοραστές και θα σε βοηθήσει να κλείσεις μια συμφωνία γρηγορότερα. Με ένα σωστό πλάνο, ενέργειες έξυπνης προώθησης και στήριξη κατά τη διαπραγμάτευση, είσαι πιο κοντά στο να πετύχεις μια κερδοφόρα και δίκαιη αγοραπωλησία ακινήτου.

    Κλείσε δωρεάν τηλεφωνικό ραντεβού με έναν HOMLI Expert σήμερα προκειμένου να βγάλουμε μια στρατηγική προσαρμοσμένη στους στόχους σου, είτε προς πώληση ακινήτου είτε προς ενοικίαση.