• Real Estate

    Άλλαξε ιδιοκτήτη η κατοικία του Αντώνη και της Μελίνας Γλου στην Καστέλλα

    Άλλαξε ιδιοκτήτη πριν από λίγο η κατοικία του Αντώνη και της Μελίνας Γλου στην Καστέλα

    Αντώνης Γλου


    Το ηλεκτρονικό σφυρί κτύπησε σήμερα και ο πλειστηριασμός κατακυρώθηκε σε νέο ιδιοκτήτη στις 950.401 ευρώ, ένα ευρώ πάνω από την τιμή πρώτης προσφοράς.

    Συγκεκριμένα η διατηρητέα τετραώροφη κατοικία στην Καστέλλα, ανήκει (κατά 50%-50%) στον Αντώνη Γλου και στη σύζυγό του, Μελίνα Γλου. Επισπεύδουσα του πλειστηριασμού είναι η «PQH Ενιαία Ειδική Εκκαθάριση Ανώνυμη, Ειδικός Εκκαθαριστής Πιστωτικών Ιδρυμάτων» στην οποία περιήλθε οφειλή προς την PROBANK.

    Ο Αντώνης μαζί με τον αδελφό του Γιώργο δημιούργησαν την ομώνυμη φίρμα ανδρικών ενδυμάτων Glou, ανοίγοντας το πρώτο κατάστημα το 1985 στον Πειραιά.

    Η εταιρεία απογειώθηκε το 1994, όταν ανέλαβε την εκπροσώπηση της Puma στην Ελλάδα. Το 2006 είχε πάνω από 60 καταστήματα στην Ελλάδα και δίκτυο σε Κύπρο, Βουλγαρία, Αλβανία, Ρουμανία. Μετα ήρθε η κρίση με τα οδυνηρά επακόλουθα της, η εταιρεία οδηγήθηκε σε αδιέξοδο, το 2010 έχασε την αντιπροσωπεία της Puma και το 2013 μπήκε στο άρθρο 99.

    Το ακίνητο βαρύνεται με υποθήκες υπέρ του Δημοσίου, τραπεζών και του Δήμου Αθηναίων ποσού άνω των 20 εκατ. ευρώ.

    Να σημειωθεί ότι η εταιρεία των αδελφών Αντώνη και Γιώργου Γλου συγκαταλεγόταν από το 2012 στους μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου, εμφανίζοντας συνολικά χρέη της τάξης των 6,6 εκατ. ευρώ µόνο προς το Δημόσιο. Μάλιστα στα τέλη του 2012 ο Αντώνης Γλου είχε συλληφθεί για οφειλές ύψους 765.000 ευρώ προς το Δημόσιο.

    Διαβάστε επίσης:

    Στο σφυρί το διατηρητέο της Χυτήρογλου και η βίλα των 2,6 εκατ. ευρώ στη Μύκονο

    Τα φαντάσματα του ξενοδοχείου Grand Chalet της Κηφισιάς ματαίωσαν τον πλειστηριασμό



    ΣΧΟΛΙΑ