• Real Estate

    Αλέξανδρος Γκερέκος: Παρελθόν το σπίτι στο Λιστόν της Κέρκυρας


    Παρελθόν αποτελεί για τον Αλέξανδρο Γκερέκο, αδελφό της ηθοποιού και προέδρου του ΕΟΤ, Άντζελας Γκερέκου, το σπίτι – διαμάντι στο κέντρο της Κέρκυρας, και συγκεκριμένα στην πλατεία Λιστόν.

    Η κατοικία είχε βρεθεί στη λίστα των οφειλετών με ακίνητα προς εκποίηση, με το σφυρί να χτυπά τελικά για νέο ιδιοκτήτη. Το ακίνητο είναι επιφάνειας 160 τ.μ., το οποίο αποτελεί αυτοτελή και ανεξάρτητη οριζόντια ιδιοκτησία μιας παλιάς πολυώροφης οικοδομής.

    Περιλαμβάνει πέντε κύρια δωμάτια, κουζίνα, δύο λουτροαποχωρητήρια, χωλ, και μια μικρή αποθήκη καθώς και δύο εξώστες.

    Έχει θέα προς τις στέγες του ιστορικού κέντρου της πόλης και είχε κατασχεθεί τον Νοέμβριο του 2018. Στο σφυρί βγήκε από την FBB, την οποία εκπροσώπησε η PQH ως ειδική εκκαθαρίστρια.

    Οι ενδιαφερόμενοι ήταν περισσότεροι από έναν, αφού κατακυρώθηκε έναντι 680 χιλιάδων, ενώ η αρχική τιμή ήταν λίγο πάνω από 550 χιλ. ευρώ.

    Οι πλειστηριασμοί και η κακοδιαχείριση μίας… φάρμας

    Ακόμη ένα διαμέρισμα, μία αυτοτελής σοφίτα εμβαδού 80 τ.μ., που βρίσκεται ύπερθεν του τέταρτου ορόφου είχε αλλάξει ήδη χέρια από το προηγούμενο καλοκαίρι, όταν – με τιμή εκκίνησης 137.600 ευρώ – κατακυρώθηκε στο ποσό των 201 χιλ. ευρώ.

    Πάντως, οι πλειστηριασμοί δεν ήταν ο πρώτος… μπελάς του αδελφού της Άντζελας Γκερέκου, αφού ο ίδιος απασχόλησε τη δημοσιότητα ήταν πριν από δύο χρόνια, όταν το εγχείρημά του στο επιχειρείν δεν είχε στεφθεί με επιτυχία και μάλιστα, τον είχε οδηγήσει στις δικαστικές αίθουσες. Τότε είχε κριθεί ένοχος για υπόθεση σχετική με την οικονομική διαχείριση κερκυραϊκής γαλακτοκομικής εταιρείας, της «Φάρμα Κέρκυρα», έπειτα από καταγγελίες βιομηχανιών ότι υπέστησαν περιουσιακή βλάβη 600.000 ευρώ από τη συνεργασία τους με τον αδελφό της ηθοποιού.

    Διαβάστε επίσης:

    Στο σφυρί μικρά παλάτια γνωστών επιχειρηματιών σε Καστρί, Εκάλη, Καστέλλα, αλλά και οικόπεδα στη Μύκονο



    ΣΧΟΛΙΑ