• Δελτία Τύπου

    «Winter Sales» με έκπτωση 30% στο Aroma της Γλυφάδας

    • NewsRoom

    Aroma Earth Products


    Έκπτωση 30% στις τιμές σε ξηρούς καρπούς, σοκολάτες, μπισκότα και άλλα

    «Winter sales» και στην υγιεινή διατροφή: Το Aroma Earth Products (Γιαννιτσοπούλου 6 και Βασιλέως Γεωργίου, πλατεία Εσπερίδων, τηλ. 210-8941372) στην Γλυφάδα, από την Τρίτη, 28 Ιανουαρίου και για μία εβδομάδα, σας δίνει την ευκαιρία να προμηθευτείτε υψηλής ποιότητας και πάνω απ’όλα, υγιεινές γεύσεις, με μια απίστευτη προσφορά για τα 5 χρόνια λειτουργίας του: 30% έκπτωση σε όλα τα είδη υγιεινής και γευστικής διατροφής του καταστήματος!

    Ξηροί καρποί, αλλά και αποξηραμένα φρούτα χωρίς ζάχαρη, μπισκότα και κουλούρια χωρίς ζάχαρη, σοκολάτες χωρίς ζάχαρη ή με χαμηλή περιεκτικότητα ζάχαρης, πουράκια με ταχίνι, πουράκια με σοκολάτα υγείας, χωρίς λιπαρά και τρανς. Όλα 30% χαμηλότερα από τις αναγραφόμενες τιμές τους!

    Οι ξηροί καρποί είναι πλούσιοι σε πολυακόρεστα λιπαρά οξέα (υγιεινά λίπη δηλαδή), πρωτεΐνες, ιχνοστοιχεία (π.χ. μαγνήσιο), φυτικές ίνες, αλλά και σε πολλές βιταμίνες, όπως η Ε, με ισχυρές δόσεις ενέργειας, αλλά χωρίς να βαραίνει το σώμα με περιττά λίπη.

    Έκπτωση 30% στα προϊόντα του Aroma Earth Products

    Oι άνθρωποι που καταναλώνουν πέντε ή περισσότερες φορές την εβδομάδα ξηρούς καρπούς (φιστίκια, καρύδια και αμύγδαλα) έχουν κατά 27% λιγότερες πιθανότητες να εμφανίσουν διαβήτη τύπου 2. Αυτό έδειξε μια μεγάλη έρευνα που διενήργησε το Πανεπιστήμιο του Harvard επί 16 χρόνια (1981 με 1997) σε περίπου 84.000 γυναίκες ηλικίας 34 έως 59 ετών.

    Eπίσης, σπιτικές μπάρες δημητριακών με κράνμπερι, σοκολάτα, μπανάνα, φράουλα και μέλι, όλες χωρίς ζάχαρη, με γλυκαντικό αγνό χυμό καρύδας που δεν ξεπερνούν τις 70 θερμίδες τα 100 γραμμάρια (πλήρες γεύμα)!

    Έκπτωση 30% στα προϊόντα του Aroma Earth Products

    Στο Aroma Earth Products μπορείτε να προμηθευτείτε αγνούς καρπούς χαμηλού κόστους με εξαιρετικά υψηλή διατροφική αξία και με εξασφαλισμένη ευεξία μετά την κατανάλωσή τους. Γιατί το κρύο θέλει ειδική διατροφή…

    Όλα αυτά μέσα στο πιο «σικ» μαγαζί της Γλυφάδας:
    Το Aroma Earth Products



    ΣΧΟΛΙΑ