ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει καθημερινά το ΣΚΡΑΤΣ. Την προηγούμενη εβδομάδα, από τις 22 έως τις 28 Ιουνίου 2020, το ΣΚΡΑΤΣ μοίρασε συνολικά 2.662.796 ευρώ. Μεταξύ των νικητών ήταν δύο τυχεροί παίκτες σε Αττική και Θεσσαλονίκη, οι οποίοι κέρδισαν 10.000 ευρώ ο καθένας στα παιχνίδια «ΓΑΤΑ ΜΕ ΟΥΡΑ» και «ΧΡΥΣΑ 7ΑΡΙΑ», αντίστοιχα.€
Επίσης, ένας τυχερός παίκτης στην Αθήνα κέρδισε 5.000 ευρώ με ένα δελτίο ΣΚΡΑΤΣ «SUPER ΜΑΓΙΚΑ ΚΕΡΑΣΙΑ», ένα παίκτης στη Θεσσαλονίκη κέρδισε 3.000 ευρώ στο παιχνίδι «ΜΑΓΙΚΑ ΚΕΡΑΣΙΑ», ενώ τρεις παίκτες σε Σκόπελο, Τρίκαλα και Αμπελοκήπους κέρδισαν από 2.000 ευρώ ο καθένας στα παιχνίδια «ΣΜΑΡΑΓΔΕΝΙΑ ΕΦΤΑΡΙΑ» και «ΧΡΥΣΑ 7ΑΡΙΑ». Επιπλέον, 50 παίκτες κέρδισαν την προηγούμενη εβδομάδα από 1.000 ευρώ ο καθένας.
Το ΣΚΡΑΤΣ προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επάθλων για τους παίκτες, μεταξύ αυτών μεγάλα ποσά από 100.000 έως και 1.000.000 ευρώ. Στην γκάμα των παιχνιδιών προστέθηκε πρόσφατα το νέο παιχνίδι «7 ΧΡΟΝΙΑ ΤΥΧΗ», το οποίο προσφέρει κέρδη έως 77.000 ευρώ το χρόνο για επτά χρόνια.
Το ΣΚΡΑΤΣ διατίθεται από πρακτορεία ΟΠΑΠ, λαχειοπώλες, περίπτερα, μίνι μάρκετ, καταστήματα ΕΛΤΑ και επιλεγμένα πρατήρια υγρών καυσίμων και σούπερ μάρκετ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ρωσία: Η Μόσχα λέει ότι η Ουκρανία παραβιάζει την εκεχειρία με drones και πυρά πυροβολικού
- Κίνα: Δυναμική ανάπτυξη κατέγραψε ο ναυπηγικός τομέας στο πρώτο τρίμηνο του 2026
- Ρύπανση κατά τον ανεφοδιασμό κρουαζιερόπλοιου στον Πειραιά – Δύο συλλήψεις στο πλαίσιο του αυτοφώρου
- Διπλή ψήφος εμπιστοσύνης στη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Γιατί Moody’s και S&P έδωσαν επενδυτική βαθμίδα στον ελληνικό όμιλο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.