• Δελτία Τύπου

    «Προσκαλώ για Καλό»: Μια νέα ενότητα διαδικτυακών εκπομπών από την Αnytime της INTERAMERICAN, για όσα «αξίζουν περισσότερα»

    • NewsRoom

    Κατερίνα Ζαρίφη


    Μια νέα ενότητα διαδικτυακών εκπομπών, με κοινωνικό χαρακτήρα, έχει ήδη ξεκινήσει στα Social Media από την Anytime της INTERAMERICAN.

    Συγκεκριμένα, το κορυφαίο brand στην direct ασφάλιση θα προβάλλει στο δικό του Instagram account μέσα από τις εκπομπές όσα, αλλά και όσους «αξίζουν περισσότερα» και χρειάζονται την προσοχή μας. Συντονίστρια των εκπομπών είναι η δημοφιλής δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, Κατερίνα Ζαρίφη.

    Η Κατερίνα, σε κάθε εκπομπή «προσκαλεί για καλό» και φιλοξενεί, με τον δικό της μοναδικό τρόπο, έναν καλεσμένο για να μιλήσουν κάθε φορά για ένα θέμα σχετικό με την καθημερινότητα, ενώ όλες οι εκπομπές ολοκληρώνονται με μία σημαντική προσφορά που κάνει η Anytime σε Οργανισμούς με κοινωφελή σκοπό. Η πρώτη εκπομπή πραγματοποιήθηκε στις αρχές Απριλίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων και καλεσμένη την Κατρίνα Τσάνταλη, συγγραφέα και ιδρύτρια του καταφύγιου, A little shelter.

    Στο επόμενο live, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Απριλίου, στις 21:00, θα φιλοξενηθεί η κα. Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, Γενική Διευθύντρια του «Make-A-Wish» (Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος). Μαζί με την Κατερίνα, θα μιλήσουν για τη δράση του Οργανισμού και για όλα τα απλά, και ταυτόχρονα σημαντικά θέματα, που γεμίζουν με νόημα τη ζωή των παιδιών που εκπληρώνει τις ευχές τους ο Οργανισμός. Στο πλαίσιο αυτής της συνάντησης, θα ακούσουμε ιστορίες ευχών και, καθώς πλησιάζουμε τις ημέρες του Πάσχα, η Anytime θα εκπληρώσει την ευχή ενός παιδιού.

    Οι επόμενες διαδικτυακές εκπομπές θα ακολουθήσουν μετά το Πάσχα, με κεντρικό άξονα την οδική ασφάλεια, αλλά και όλα όσα μπορούν να κάνουν τον κόσμο ακόμα καλύτερο!

    Σήμερα, περισσότερο από ποτέ άλλοτε, η Anytime της INTERAMERICAN, η πρώτη direct ασφάλεια στην Ελλάδα, ξεπερνά για ακόμα μία φορά τα «παραδοσιακά» όρια της ασφάλισης και έρχεται να κάνει τη θετική διαφορά στη ζωή των ανθρώπων και όσων έχουν ανάγκη.

    Με αισιοδοξία και μαζί με ανθρώπους που μοιράζονται κοινές αξίες, δεν σταματά να νοιάζεται, να ανακαλύπτει νέα πράγματα, να μοιράζεται, να προσπαθεί και να προσφέρει κάθε στιγμή περισσότερα.

    Τις διαδικτυακές εκπομπές μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσα από το Instagram account της Anytime στο: www.instagram.com/anytimeonline/



    ΣΧΟΛΙΑ