• Δελτία Τύπου

    Η Luxury Concierge συμμετείχε στην 3η Διεθνή Έκθεση Greek Tourism Expo 2016

    • NewsRoom
    luxury concierge greek tourism expo 2016

    Δημήτρης Τρυφωνόπουλος (ΓΓ ΕΟΤ), Νάσος Τρέντζος (Heronia), Χρύσανθος Πανάς Panas Group, Έλενα Κουντουρά (Υπουργός Τουρισμού)​, ​Γιαννης Στασινόπουλος (Luxury Concierge Travel Services)


    Για δεύτερη συνεχή χρονιά οι εταιρείες Panas Sophisticated Hospitality, Luxury Concierge Exclusive Travel Services και η Lifeline Aviation συμμετείχαν στην 3η Διεθνή Έκθεση Greek Tourism Expo 2016 στo Metropolitan Expo του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος.

    luxury concierge greek tourism expo 2016
    Από αριστερά: Δημήτρης Τρυφωνόπουλος (ΓΓ ΕΟΤ), Νάσος Τρέντζος (Heronia), Χρύσανθος Πανάς Panas Group, Έλενα Κουντουρά (Υπουργός Τουρισμού)​, ​Γιαννης Στασινόπουλος (Luxury Concierge Travel Services)

    Η εταιρία Luxury Concierge Exclusive Travel Services, διατηρεί γραφείο στον Αστέρα της Βουλιαγμένης και ανοίγει σύντομα in house concierge desk στο Zonars και έχει εδραιωθεί ως η αγαπημένη εταιρεία concierge ξένων και Ελλήνων VIP. Επίσης, η Lifeline Aviation είναι η μοναδική εταιρία στην Ελλάδα με μεγάλο στόλο ιδιωτικών αεροπλάνων και είναι συνώνυμη της πολυτελούς και ασφαλούς μετακίνησης. Και οι 2 εταιρείες είναι συνεργάτες της Panas Sophisticated Hospitality.

    χρυσανθος πανας ελενα κουντουρα
    Χρύσανθος Πανάς, Έλενα Κουντουρά

    Η έκθεση έχει καθιερωθεί στην upper class τουριστική αγορά και επικεντρώνεται στα υψηλών προδιαγραφών travel & hospitality services με 120 φιλοξενούμενους buyers από το εξωτερικό.

    Η έκθεση εγκαινιάστηκε από την υπουργό τουρισμού κ. Έλενα Κουντουρά η οποία επισκέφθηκε το high end περίπτερο και συζήτησε με τον γενικό γραμματέα κ. Τρυφωνόπουλο και τους επιχειρηματίες για την ανάπτυξη, τόσο της Αθηναϊκής Ριβιέρας όσο και την στρατηγική που πρέπει να ακολουθηθεί, ώστε να γίνει η Αθήνα city break destination.

    luxury-concierge
    Η πολυτελή έκδοση της Luxury Concierge, “Luxury Edition Winter 2017”

    Η Luxury Concierge για πρώτη φορά παρουσίασε την πολυτελή έκδοση Luxury Edition Winter 2017 σχετικά με τις υπηρεσίες της ο οποίος θα διανεμηθεί σε 15.000 αντίτυπα σε κορυφαίες εκθέσεις του εξωτερικού, όπως τo Monaco Yacht Show, η ILTM στις Κάννες, σαν ένθετο με το περιοδικό “Έλληνες in Dubai” και σε όλους τους συνεργάτες τους.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Εξαγορά-μαμούθ 5 δισ. δολ. στη ναυτιλία – Στα “χέρια” του δανέζικου γίγαντα Maersk Line η Hamburg Sud

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιστημονική μελέτη: Οι καλόβολοι εργαζόμενοι παίρνουν λιγότερα χρήματα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Και φέτος τα Χριστούγεννα η μαγεία των δώρων είναι στα Public! (video)



    ΣΧΟΛΙΑ