• Δελτία Τύπου

    ΓΕΡΜΑΝΟΣ: Σημαντική διάκριση στα e-volution awards 2016

    • NewsRoom
    ΓΕΡΜΑΝΟΣ


    Για τον επιτυχημένο συνδυασμό ψηφιακού και φυσικού καταστήματος, που εξασφαλίζει την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη και την ουσιαστική επαφή μαζί του on και offline, βραβεύτηκε ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ στα φετινά e-volution awards, αποσπώντας Bronze διάκριση.

    Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.germanos.gr αποτελεί ένα σύγχρονο One Stop Shop τεχνολογίας, με μεγάλη ποικιλία high tech προϊόντων, προηγμένων gadgets και αξεσουάρ, που ανανεώνονται συνεχώς. Ο πελάτης έχει ένα σημείο επαφής με άμεση πρόσβαση από όπου και αν βρίσκεται, και τη δυνατότητα να βρει και να συγκρίνει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της επιλογής του, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες του. Το e-shop ΓΕΡΜΑΝΟΣ διαθέτει εξελιγμένα εργαλεία που παρέχουν προσωποποιημένες λύσεις και προσφορές. Προσφέρει ευκολία στις αγορές, με δυνατότητα παραλαβής όπου επιθυμεί ο πελάτης, στο χώρο του ή στο πλησιέστερο κατάστημα.

    Η διάκριση στα φετινά e-volution awards επιβεβαιώνει ότι ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ κάνει πράξη το όραμά του να προσφέρει στον τελικό καταναλωτή άριστη εξυπηρέτηση και τη μεγαλύτερη γκάμα high tech προϊόντων σε όλα τα σημεία επαφής, φυσικά και ηλεκτρονικά, βάζοντας κάθε πελάτη στην καρδιά της τεχνολογίας.

    Τα e-volution awards επιβραβεύουν τις καλύτερες πρακτικές στο ηλεκτρονικό εμπόριο και επιχειρείν της χώρας. Διοργανώθηκαν φέτος για έκτη συνεχή χρονιά από την Boussias Communications και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου, ELTRUN, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, υπό την αιγίδα του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GRECA).

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δέκα κοινωνικοί φορείς της Κύπρου στηρίζουν τον ΟΠΑΠ για τις αλλαγές στη διακρατική συμφωνία με την Ελλάδα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ασφαλιστικές εταιρείες: Πώς τα πήγαν οι οκτώ ελληνικές επιχειρήσεις στα Ευρωπαϊκά stress test

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Χριστουγεννιάτικο pop up κανάλι COSMOTE CINEMA Christmas



    ΣΧΟΛΙΑ