• Δελτία Τύπου

    Πάνω από το 50% των αποδείξεων δεν τυπώνονται σε χαρτί στα Public

    • NewsRoom


    Τα Public έχουν καθιερώσει το e-Invoicing στο δίκτυό τους, ως μέρος του προγράμματος Love Earth

    Στα καταστήματα Public εφαρμόζεται συνειδητά η δυνατότητα έκδοσης ηλεκτρονικής απόδειξης για όσους καταναλωτές το επιθυμούν.

    Η έκδοση ηλεκτρονικής απόδειξης (e-invoicing) και παραλαβής της γίνεται με ένα e-mail και προσφέρει διττό όφελος για τους καταναλωτές: επιταχύνει τη διαδικασία εξυπηρέτησής τους με τη δυνατότητα check-out εκτός ουράς και διευκολύνει την προσωπική ψηφιακή αρχειοθέτηση των αποδείξεων.

    To 50% των ανθρώπων που εμπιστεύονται για τις αγορές τους τα Public επέλεξε την έκδοση ηλεκτρονικής απόδειξης. Με βάσει τα δεδομένα του 2022, υπολογίζεται ότι την επόμενη 3ετία θα έχουν εξοικονομηθεί πάνω από 30 τόνοι χαρτί. 

    Για την αξιοποίηση της υπηρεσίας e-invoicing στα καταστήματα Public, η διαδικασία είναι απλή:

    • Στο ταμείο του καταστήματος, ο υπάλληλος ρωτά τον καταναλωτή αν επιθυμεί να λάβει την απόδειξη έντυπα ή ηλεκτρονικά.
    • Εφόσον το επιθυμεί, ο καταναλωτής δίνει τη διεύθυνση ηλεκτρονικού του ταχυδρομείου, μαζί με τη συγκατάθεση για αποστολή του αντιγράφου της απόδειξης σε αυτό.
    • Η απόδειξη αποστέλλεται στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του καταναλωτή.

    Με σύνθημα “Love Earth”, τα Public αναλαμβάνουν συγκεκριμένες δράσεις για έναν βιώσιμο πλανήτη, εφαρμόζοντας τις αρχές της κυκλικής οικονομίας και στηρίζοντας τους πελάτες τους με πράσινες υπηρεσίες ή αειφόρα προϊόντα.



    ΣΧΟΛΙΑ