ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ.
Τον Ιούλιο του 2020 οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 66 εκατομμύρια ευρώ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 28 Ιουλίου έως τις 3 Αυγούστου 2020, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 13 εκατομμύρια ευρώ.
Ο νικητής της εβδομάδας, σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στην Αθήνα, επέλεξε τα στοιχήματα «Ημίχρονο/Τελικό» και «Συνολικά Γκολ» σε επτά αγώνες από την πρώτη κατηγορία της Νορβηγίας, της Ελβετίας, του Μεξικού, του Ιράν και τη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας, έπαιξε το σύστημα 3-4-5-6-7 και με 39,50 ευρώ κέρδισε 59.701,11 ευρώ.
Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, τη Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020, στις ελληνικές ιπποδρομίες στο Markopoulo Park, στο ΣΚΟΡ 4 (σωστή πρόβλεψη του νικητή σε τέσσερις συνεχόμενες ιπποδρομίες) της πέμπτης ιπποδρομίας, τέσσερις νικητές, δύο από την Αγία Παρασκευή και από ένας από την Αθήνα και τον Ταύρο, κέρδισαν από 2.467,40 ευρώ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρηματιστήριο: Ένας συν ένας λόγοι που ο MSCI έχει «αναβαθμίσει» ήδη τις ελληνικές μετοχές και η έξοδος της Jumbo
- Χρηματιστήριο: Πάνω από 600 εκατ. ευρώ καθαρές εισροές, μετά την αναβάθμιση από MSCI, STOXX και FTSE Russell
- MSCΙ: Αναβαθμίζει σε ανεπτυγμένη αγορά την Ελλάδα από τον Μάιο του 2027
- Βουτιά στις τιμές πετρελαίου: Κλείσιμο τριμήνου και άνοιγμα… προσδοκιών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.