ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο ΟΠΑΠ και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για μία ακόμη φορά στέκονται στο πλευρό οργανώσεων και φορέων που στηρίζουν τα παιδιά.
Με κοινή τους απόφαση, ο Παναθηναϊκός στα δύο επόμενα εκτός έδρας παιχνίδια του, στο Europa League, αύριο (20 Οκτωβρίου) με τη Σταντάρ Λιέγης και στις 24 Νοεμβρίου με τον Άγιαξ, θα έχει στη φανέλα του το λογότυπο των ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΩΡΙΩΝ SOS, αντί για το αντίστοιχο του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.
Στόχος, τόσο του ΟΠΑΠ, όσο και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, είναι να συμβάλουν στην ανάδειξη του πολύτιμου έργου που πραγματοποιούν τα ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS στη χώρα μας επί σειρά ετών.
Με την προβολή των ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΩΡΙΩΝ SOS στη φανέλα του Παναθηναϊκού, στα δύο πολύ σημαντικά εκτός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια του, ο ΟΠΑΠ και ο Παναθηναϊκός θέλουν να ευαισθητοποιήσουν το κοινό και να στείλουν σε όλο τον κόσμο το μήνυμα στήριξης τους.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έξι έξυπνοι τρόποι για επιπλέον εισόδημα χωρίς να παραμελήσετε τη δουλειά σας!
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έρευνα: Ο Έλληνας περνά ατέλειωτες ώρες στη δουλειά αλλά το ερώτημα παραμένει: Αποδίδει ή κοροϊδεύει;
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:
http://www.mononews.gr/megalos-diagonismos-tou-mononews-dinoume-5-doroepitages-apo-ta-attica-axias-1000-evro/82999
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Παγκόσμιο κραχ στις αγορές μετά τη νίκη των Δημοκρατικών: Χάθηκαν τρισεκατομμύρια από Wall Street μέχρι Ασία – «Βουτιά» σε Nvidia, Samsung και TSMC
- Τραμπ: Ο πόλεμος στην Ουκρανία βρίσκεται πολύ κοντά στο τέλος του – Η συμφωνία μπορεί να αφορά όλη την Ευρώπη
- Συναγερμός στα Εξάρχεια – Βρέθηκε ύποπτο αντικείμενο
- Δριμύ κατηγορώ Τραμπ στους Δημοκρατικούς μετά το sell-off – «Αυτοί φταίνε για τη βουτιά στη Wall Street»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.