ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
H επίθεση των αγοραστών στις τράπεζες, τα κέφια σε Optima και 3Ε, η 27χρονη «διάδοχος» του Βακάκη, η νέα super manager του ΔΕΣΦΑ, τι αγοράζει ο Πιστιόλης και ένα hot quiz με το εφοπλιστικό χαστούκι στις χιονισμένες Άλπεις
Ο Όμιλος ΗΡΩΝ εγκαινίασε το 1º κατάστημα στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019, κινούμενος σταθερά πάνω στη στρατηγική του με κέντρο τον πελάτη και τις ανάγκες του σε ηλεκτρικό ρεύμα, φυσικό αέριο και ηλεκτροκίνηση.
Στο κατάστημα ΗΡΩΝ μπορεί κανείς να επιλύσει απορίες του γύρω από θέματα διαχείρισης και εξοικονόμησης ενέργειας, να επιλέξει πρόγραμμα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου για το σπίτι ή την επιχείρησή του με τους συμφερότερους όρους αλλά και να ενημερωθεί για τα προνόμια και εκπτώσεις που απολαμβάνουν οι πελάτες του ΗΡΩΝΑ.
Στα εγκαίνια παρέστησαν πλήθος κόσμου καθώς και εκπρόσωποι των μετόχων ΗΡΩΝ, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και ENGIE, πελάτες, συνεργάτες, εκπρόσωποι της ΧΑΝΘ που ο ΗΡΩΝ χορηγεί και πολλοί φίλοι της εταιρείας όπως ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Γιουτίκας Κωνσταντίνος.
Ο κ. Γ. Δανιόλος, Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου ΗΡΩΝ ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και εξέφρασε τη χαρά του για τα εγκαίνια «μιας νέας εποχής στο χώρο της ενέργειας για τη Θεσσαλονίκη με κέντρο τον πελάτη και τον συμφέρον του» που σηματοδοτεί το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος της εταιρείας στην πόλη.
Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας: «Το 1º μας κατάστημα στη Θεσσαλονίκη σηματοδοτεί την επέκταση της πελατοκεντρικής στρατηγικής μας. Ο ΗΡΩΝ, ως κορυφαίος όμιλος παραγωγής και προμήθειας ενέργειας, έρχεται ακόμα πιο κοντά στις ανάγκες των πελατών του για εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου σε θέματα εξοικονόμησης ενέργειας, για το σπίτι ή την επιχείρησή τους.»



ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Red Hills με την υπογραφή της Georges Batzios Architects
- Έβαλε μπροστά την κομματική μηχανή ο Κυριάκος Μητσοτάκης
- H επίθεση των αγοραστών στις τράπεζες, τα κέφια σε Optima και 3Ε, η 27χρονη «διάδοχος» του Βακάκη, η νέα super manager του ΔΕΣΦΑ, τι αγοράζει ο Πιστιόλης και ένα hot quiz με το εφοπλιστικό χαστούκι στις χιονισμένες Άλπεις
- Τραγωδία στα Τέμπη: Γκρίζο κενό η πυρασφάλεια των καθισμάτων – Η ΕΔΑΠΟ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.