Δελτία Τύπου

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών στη μεγαλύτερη ταξιδιωτική έκθεση της Κίνας

  • NewsRoom
Αποστολόπουλος

Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος, διευθύνων σύμβουλος Ομίλου Ιατρικού Αθηνών


Συνεπής στη στρατηγική ανάπτυξης του Ιατρικού Τουρισμού, ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών συμμετείχε ως χορηγός στην China International Travel Mart 2016, τη σημαντικότερη έκθεση επαγγελματιών τουρισμού στην Ασία, που πραγματοποιήθηκε στις 11-13 Νοεμβρίου στη Σαγκάη.

ομιλος ιατρικου αθηνων
Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών έδωσε δυναμικό παρόν στην China International Travel Mart σε συνεργασία με την Transel, στο κοινό περίπτερο που είχαν στον εκθεσιακό χώρο.

Πρόκειται για μία διεθνώς αναγνωρισμένη ετήσια διοργάνωση υπό την αιγίδα του Εθνικού Οργανισμού Τουρισμού της Κίνας, η οποία, από την έναρξή της το 2007, συγκεντρώνει το ενδιαφέρον τόσο του κοινού όσο και επαγγελματιών όλων των τουριστικών κλάδων.

Ο Όμιλος έδωσε δυναμικό παρών σε συνεργασία με την Transel, στο κοινό περίπτερο που είχαν στον εκθεσιακό χώρο.

Η ηγετική παρουσία του Ομίλου σε μία από τις πλέον σημαντικές εκθέσεις του είδους, εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής της εξωστρέφειας και της δυναμικής που παρουσιάζει η Κινεζική αγορά, την οποία ο Όμιλος προσεγγίζει με συντεταγμένες ενέργειες, που υλοποιούνται το τελευταίο χρονικό διάστημα, τόσο σε επιχειρηματικό όσο και σε υπηρεσιακό επίπεδο.

Με αφορμή τη συμμετοχή αυτή, ο Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών δήλωσε: «Στοχεύοντας στην παροχή κορυφαίων ιατρικών υπηρεσιών διεθνώς αλλά και χτίζοντας στρατηγικές συμμαχίες σε μεγάλες αγορές του εξωτερικού, ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών προχωρά δυναμικά στην υλοποίηση του στρατηγικού του πλάνου για τον Ιατρικό Τουρισμό. Στην κατεύθυνση αυτή, με τη συμμετοχή μας στην China International Travel Mart, διεισδύσαμε στην αγορά του Ιατρικού Τουρισμού και στη μεγαλύτερη χώρα του κόσμου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο. Αθανασίου: Σε κερδοφορία πέρασε η Lamda Development στους εννέα μήνες του 2016

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μ. Β. Βαρδινογιάννη: O Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών τιμά την UNESCO

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: COSMOTE και WRO Hellas: Ψηφιακό το μέλλον των παιδιών με την εκπαιδευτική ρομποτική


ΣΧΟΛΙΑ