• Δελτία Τύπου

    Τα Lay’s χαρίζουν χαμόγελα στις γειτονιές του Πειραιά με το πρόγραμμα «ΣΙΤΙΖΟΥΜΕ & Μοιράζουμε χαμόγελα»

    Lay’s Smiles

    Τα Lay’s Smiles και οι άνθρωποι της PepsiCo μαζί με τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Μώραλη στη Δ’ Δημοτική Κοινότητα.


    Τα αγαπημένα μας πατατάκια Lays με την ενέργεια Lays Smiles προσκάλεσαν το κοινό να χαρίσει χαμόγελα για καλό σκοπό μέσω της ιστοσελίδας lays.gr αλλά και με 2 δυνατές ενέργειες στα εμπορικά κέντρα The Mall Athens και Mediterranean Cosmos. Μέσω του ειδικά διαμορφωμένου application στο website lays.gr, οι καταναλωτές κλήθηκαν να “ανεβάσουν” τη δική τους φωτογραφία με τα πακέτα Lays. Ο στόχος ήταν η συλλογή 10.000 φωτογραφιών. Χάρη στις χιλιάδες φωτογραφίες του κόσμου, που υπερέβησαν το στόχο τα Lays προσφέρουν τώρα, όπως υποσχέθηκαν, με τον πιο ευχάριστο τρόπο, χαμόγελα και τρόφιμα στις γειτονιές του Πειραιά, μέσω του προγράμματος «ΣΙΤΙΖΟΥΜΕ & Μοιράζουμε χαμόγελα», σε 3.500 οικογένειες που το έχουν ανάγκη.

    Τα Lays, σε συνεργασία με το πρόγραμμα «ΣΙΤΙΖΟΥΜΕ & Μοιράζουμε χαμόγελα», πραγματοποίησαν στις 6, 8, 20 και 22 Μαρτίου διανομές προϊόντων, όπως μακαρόνια, γάλα, φρυγανιές, ζάχαρη, ξύδι, αλεύρι & αλάτι, μαζί με τα αγαπημένα προϊόντα PepsiCo και Tasty, ενώ άλλες δύο διανομές θα πραγματοποιηθούν στις 3 και 5 Απριλίου. Συνολικά, στις 6 διανομές, θα διατεθούν 93.400 προϊόντα. Το παρόν κατά τη διανομή έδωσε και ο Δήμαρχος Πειραιά, κύριος Γιάννης Μώραλης, δηλώνοντας: «Το πρόγραμμα ΣΙΤΙΖΟΥΜΕ & Μοιράζουμε χαμόγελα, αποτελεί για εμάς μια ιδιαίτερα σημαντική ενέργεια. Επιθυμία μας είναι να στηρίξουμε άπορους συνανθρώπους μας και στις πέντε Δημοτικές Κοινότητες της πόλης, προσφέροντάς τους είδη διατροφής ανά τακτά χρονικά διαστήματα, σε συνεργασία με την εταιρία Pepsico. Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, ως πόλη και ως χώρα, επιδιώκουμε και προωθούμε ενεργά συνέργειες με φορείς, επιχειρήσεις και ιδιώτες. Αφενός μεν γιατί οι οικονομικές δυνατότητες του Δήμου Πειραιά είναι περιορισμένες, αφετέρου δε γιατί πιστεύουμε ότι ενώνοντας δυνάμεις, θα είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Η υποστήριξη συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη, αποτελεί για εμάς προτεραιότητα.».

    Lay’s Smiles
    Οι κκ. Αναστασία Μακαριγάκη, Ιωάννα Τσιούρβα και Ναυσικά Πανούση από την PepsiCo με τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη στη διανομή προϊόντων από τα Lay’s Smiles.

    Η Αναστασία Μακαριγάκη, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού Κεντρικής Ευρώπης και Ευρύτερων Βαλκανίων δήλωσε σχετικά: «Σήμερα περισσότερο από ποτέ έχουμε ανάγκη από χαμόγελα. Μέσα από το πρόγραμμα Lay’s Smiles, και τα τεράστια χαμογέλα στα πακέτα των συσκευασιών μας, θέλουμε να μοιράσουμε αισιοδοξία και να παρακινήσουμε όλο τον κόσμο να χαμογελά περισσότερο με κάθε αφορμή. Το χαμόγελο είναι στάση ζωής και τα Lay’s υποστηρίζουν αυτή την αντίληψη στην πράξη. Στόχος μας ήταν να συγκεντρώσουμε 10.000 χαμόγελα και τον ξεπεράσαμε! Το χαμόγελό σας έκανε τη διαφορά και σας ευχαριστούμε θερμά!»

    Σχετικά με την PepsiCo

    Lay’s Smiles

    Οι καταναλωτές απολαμβάνουν τα προϊόντα της PepsiCo 1 δισεκατομμύριο φορές την ημέρα σε περισσότερες από 200 χώρες σε όλο τον κόσμο. Ο κύκλος εργασιών της PepsiCo το 2016 ξεπέρασε τα $63 δις και προήλθε κυρίως από τα προϊόντα Frito-Lay, Gatorade, Pepsi-Cola, Quaker και Tropicana. Η γκάμα των προϊόντων της PepsiCo περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα από απολαυστικά τρόφιμα και ποτά, εκ των οποίων οι 22 μάρκες φέρνουν η καθεμία περισσότερο από $1 δις τζίρο σε πωλήσεις.

    Στην καρδιά της PepsiCo βρίσκεται η «Απόδοση με Σκοπό» – η θεμελιώδης πεποίθησή μας ότι η επιτυχία της εταιρείας μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη βιωσιμότητα της κοινωνίας. Πιστεύουμε ότι βελτιώνοντας συνεχώς τα προϊόντα τα οποία πουλάμε, λειτουργώντας υπεύθυνα για την προστασία του πλανήτη μας και ενδυναμώνοντας τους εργαζομένους μας σε όλο τον κόσμο, έχουμε τα στοιχεία εκείνα τα οποία επιτρέπουν στην PepsiCo να αποτελεί μία επιτυχημένη παγκόσμια εταιρεία, η οποία δημιουργεί μακροπρόθεσμη αξία για την κοινωνία και τους μετόχους της.

    Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.pepsico.com.



    ΣΧΟΛΙΑ