• Δελτία Τύπου

    Η ομορφιά, το χαμόγελο και η αισιοδοξία «χωράνε» σ’ ένα καλάθι!


    O Τομέας Καλλυντικών της Henkel Hellas ενώνει τις δυνάμεις του με την ελληνική αλυσίδα My market και με υψηλό αίσθημα ευθύνης και συνεχούς προσφοράς απέναντι στην κοινωνία μοιράζουν χαμόγελα, ελπίδα και «πινελιές» ομορφιάς στις Ελληνίδες!

    Από τις 8 έως τις 22 Μάρτιου η Henkel Hellas κάνει την ζωή των γυναικών που το έχουν ανάγκη πιο όμορφη!

    Μαζί με τα super market “Μy marketκαι μέσω των φορέων «Η Αγκαλιά», «Ένωση Κυριών Δράμας», «Η Φοίβη» και «Φαιναρέτη», προσφέρουν 100 καλάθια με είδη προσωπικής φροντίδας για κάθε ημέρα που θα τρέχει η ενέργεια, σε γυναίκες που το έχουν ανάγκη.

    Με βασικό σημείο αναφοράς την υπεύθυνη συμπεριφορά που αποτελεί βασική προτεραιότητα και στρατηγική επιλογή της  εταιρείας, η Henkel Hellas ομορφαίνει την καθημερινότητα των γυναικών που το έχουν ανάγκη υπενθυμίζοντας σε όλους πως η προσφορά και η αλληλεγγύη στις μέρες μας μπορούν να «χωρέσουν» ακόμη και σε ένα καλάθι και ότι όλες οι γυναίκες έχουν ανάγκη να νιώθουν όμορφες και ελκυστικές, ακόμη και στα «δύσκολα»!

    om2

    Την ίδια περίοδο, οι καταναλωτές θα μπορούν να συμμετάσχουν σε διαγωνισμό μέσω της εφαρμογής «Κάθε μέρα αξίζεις να είσαι όμορφη» στην σελίδα του Facebook των My Market.

    Οι συμμετέχουσες λαμβάνοντας μέρος στον διαγωνισμό και απαντώντας στις ερωτήσεις  της εφαρμογής μπαίνουν σε κλήρωση για να κερδίσουν 100 πακέτα με προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης της Henkel Hellas.

    Φωτογραφικό υλικό θα βρείτε διαθέσιμο και στο http://www.henkel.com/press

    Πληροφορίες για τη Henkel

    Η Henkel δραστηριοποιείται σε όλο τον κόσμο με κορυφαία brands και τεχνολογίες σε τρεις επιχειρηματικούς τομείς: Απορρυπαντικά & Οικιακή Φροντίδα, Beauty Care και Συγκολλητικές Τεχνολογίες. Η Henkel ιδρύθηκε το 1876 , έχοντας πάνω από 140 χρόνια επιτυχημένης πορείας και κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως στην αγορά τόσο των καταναλωτικών όσο και βιομηχανικών προϊόντων, με αναγνωρίσιμα brands όπως τα Persil, Schwarzkopf και Loctite. Η Henkel απασχολεί περισσότερους από 50,000 εργαζομένους, έχοντας σημειώσει πωλήσεις ύψους €18,7 δις.. και λειτουργικά κέρδη €3,2 δισ. για το έτος 2016. Οι προνομιούχες μετοχές της Henkel εντάσσονται στο Γερμανικό Χρηματιστηριακό Δείκτη DAX.

    Για περισσότερες πληροφορίες: www.henkel.com

    Πληροφορίες για τη Henkel Hellas

    Η Henkel Hellas με παρουσία στην Ελλάδα από το 1968, ανήκει σήμερα 100% στην Henkel AG & Co. H Henkel στην Ελλάδα έχει καταξιωθεί ως ένας από τους πλέον επιτυχημένους προμηθευτές επώνυμων προϊόντων, δραστηριοποιούμενη στους τρείς επιχειρηματικούς τομείς των Απορρυπαντικών και Καθαριστικών Οικιακής Χρήσης, των Καλλυντικών/ Προϊόντων Ομορφιάς & Προσωπικής Φροντίδας και των Συγκολλητικών Τεχνολογιών με καταναλωτικές Συγκολλητικές Ουσίες, και Βιομηχανικά Προϊόντα.

    Για περισσότερες πληροφορίες: www.henkel.gr



    ΣΧΟΛΙΑ