• Δελτία Τύπου

    Νέο Physiomer Express: Αναπνεύστε ελεύθερα σε χρόνο…express!

    • NewsRoom


    Ο χειμώνας είναι προ των πυλών και μαζί του το ενοχλητικό κρυολόγημα. Η ρινική συμφόρηση είναι από τα πιο συχνά συμπτώματα του κοινού κρυολογήματος καθώς 9 στους 10  Έλληνες ταλαιπωρούνται κάθε χρόνο από βουλωμένη μύτη.

    Η δυσκολία στην αναπνοή προκαλεί σε όλους μας έντονη δυσφορία, αίσθημα κόπωσης και δεν μας αφήνει να απολαύσουμε απλές καθημερινές συνήθειες όπως έναν ξεκούραστο ύπνο ή ένα απολαυστικό γεύμα. Αλλά υπάρχει λύση και έρχεται «φυσικά» και σε χρόνο express από το Physiomer!

    Η οικογένεια Physiomer καλωσορίζει το νέο της μέλος, το φυσικό ρινικό σπρέι Physiomer Express, που ήρθε να σπάσει το ρεκόρ αποσυμφόρησης!

    Είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι αποσυμφορεί τη βουλωμένη μύτη σε μόλις 2 λεπτά με φυσικό τρόπο! Η μοναδική του σύνθεση με 100% θαλασσινό νερό και αιθέρια έλαια  προσφέρει τη φυσική εναλλακτική λύση έναντι των παραδοσιακών αποσυμφορητικών. Περιέχει αιθέρια έλαια Ευκαλύπτου και Νιαούλι που βοηθούν στον καθαρισμό των ρινικών οδών από ιούς και βακτήρια και εκχύλισμα Άγριας Μέντας για άμεση αίσθηση φρεσκάδας και αναζωογόνησης. Δεν περιέχει τεχνητά συντηρητικά και πρόσθετα και εγγυάται ελεύθερη αναπνοή σε χρόνο express!

    Το Physiomer, η Νο1 μάρκα φυσικών αποσυμφορητικών, προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων για τη φροντίδα της μύτης που συστήνονται από επαγγελματίες υγείας για την πρόληψη αλλά και αντιμετώπιση των παθήσεων της ρινικής κοιλότητας (κρυολόγημα, καταρροή, αλλεργία, ξηρότητα, ιγμορίτιδα, μετεγχειρητική φροντίδα, και άλλες μορφές ρινίτιδας). Είναι ιδανικά για καθημερινή χρήση από όλη την οικογένεια, ακόμα και από τη γέννηση, και ασφαλή για «ευαίσθητες» ομάδες*, όπως ηλικιωμένοι και άτομα που νοσούν από διαβήτη, καρδιαγγειακά προβλήματα, θυροειδή ή άσθμα.

    *Το Physiomer Ευκάλυπτος και Physiomer Express δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται  κατά τη διάρκεια της κύησης ή του θηλασμού.

     



    ΣΧΟΛΙΑ