Δελτία Τύπου

Το δίκτυο καταστημάτων Κωτσόβολος αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για «κλίμα οικονομίας»

  • NewsRoom
Κωτσόβολος


Η Κωτσόβολος, επενδύοντας σε προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας και υψηλής ενεργειακής κλάσης, αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για την εξοικονόμηση του ηλεκτρικού ρεύματος. Οι νέες ηλεκτρικές συσκευές με υψηλή ενεργειακή απόδοση σε κατηγορίες, όπως ψυγεία και κλιματιστικά, αποτελούν τη λύση για να μειωθεί η κατανάλωση ρεύματος, προστατεύοντας τον οικογενειακό προϋπολογισμό, αλλά και το περιβάλλον. Η εταιρεία δημιουργεί «κλίμα οικονομίας» για τους καταναλωτές και τους παροτρύνει να αναβαθμίσουν ενεργειακά τις πιο ενεργοβόρες συσκευές τους για να εξοικονομήσουν έως και 80€ το χρόνο στη χρήση του ψυγείου και 150€ στη χρήση του κλιματιστικού*.

Η αγορά ενός νέου κλιματιστικού inverter με αναβαθμισμένη ενεργειακή κλάση αποτελεί μία συμφέρουσα αγορά για ένα νοικοκυριό, καθώς η νέα συσκευή μπορεί να αποπληρώνεται μέσω της εξοικονόμησης στο λογαριασμό του ρεύματος*. Στο δίκτυο καταστημάτων της Κωτσόβολος, οι καταναλωτές μπορούν να αναζητήσουν τη λύση που τους ταιριάζει, μέσα από τη μεγαλύτερη ποικιλία κλιματιστικών, καθώς η εταιρεία διαθέτει 13 μάρκες κλιματιστικών: Toyotomi, Toshiba, Mitsubishi, Daikin, Fujitsu, Kerosun Clima, Midea, Juro Pro, Pitsos, Panasonic, Nakassi, ενώ υπάρχει αποκλειστική συνεργασία στα προϊόντα κλιματιστικών Samsung και Carrier. Οι ιδιαίτερες τεχνολογίες κάθε μάρκας ποικίλουν, προσφέροντας στους καταναλωτές μοναδικά οφέλη. Για άνετη θερμοκρασία στο δωμάτιο, χωρίς τη δυσάρεστη αίσθηση του κρύου αέρα και ιδανική θερμοκρασία εσωτερικού χώρου για πιο ποιοτικό ύπνο, πρόκειται να διατεθεί στην αγορά, στα τέλη Ιουνίου, το Wind-Free Cooling της Samsung (σε 9.000 btu και 12.000 btu). Για επιπλέον καθαρή ατμόσφαιρα υπάρχει το Τoshiba DaiSeiKai 8 με σύστημα «αυτοκαθαρισμού» που απομακρύνει την υγρασία από το εσωτερικό της εσωτερικής κλιματιστικής συσκευής εμποδίζοντας τη δημιουργία μούχλας και βακτηριδίων (σε 10.000 btu, 13.000 btu και 16.000 btu), καθώς και το Toyotomi – Kuro με μηχανισμό ιόντος που ενεργοποιεί τα αρνητικά ιόντα κρατώντας καθαρή την ατμόσφαιρα του χώρου και δεν δημιουργεί «ξηρότητα» στον αέρα (σε 9.000 btu, 12.000 btu, 18.000 btu και 24.000 btu).

Επίσης, το Toyotomi – Kuro διαθέτει WiFi έτοιμο προς χρήση, καθώς επίσης και τη λειτουργεία i-sense, που με ξεχωριστό εικονίδιο στο πληκτρολόγιο επιλέγει ο χρήστης τη θερμοκρασία με βάση την ανθρώπινη παρουσία. Αν το κλιματιστικό θα τοποθετηθεί σε παραθαλάσσιο μέρος, το Coastal της Carrier είναι το πλέον κατάλληλο καθώς αντιμετωπίζει το πρόβλημα που δημιουργείται στην εξωτερική μονάδα από τα άλατα της θάλασσας, προστατεύοντας την καταστροφή. Παράλληλα, οι ενδιαφερόμενοι που θα ήθελαν να πραγματοποιήσουν αγορά κλιματιστικού, μπορούν να επισκεφτούν ένα κατάστημα Κωτσόβολος, να επιλέξουν μέσα από την πλούσια γκάμα και να επωφεληθούν με 20% στις αγορές τους, αλλά και από τις 48 άτοκες δόσεις σε όλα τα κλιματιστικά έως τις 17 Ιουνίου**. 

Κωτσόβολος

Με τη νέα υπηρεσία που προσφέρει η Κωτσόβολος, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επιλέξει την ημέρα που επιθυμεί να γίνει η εγκατάσταση του νέου κλιματιστικού. Οι πιστοποιημένοι συνεργάτες της εταιρείας θα εγκαταστήσουν το νέο τους κλιματιστικό, εύκολα, γρήγορα, χωρίς ακαταστασία και με εγγύηση εγκατάστασης ενός έτους. Αξίζει να σημειωθεί πως τα τελευταία 3 χρόνια έχουν πωληθεί και εγκατασταθεί περισσότερα από 150.000 κλιματιστικά.

Στο πλαίσιο της εξυπηρέτησης όλων των καταναλωτών, η εταιρεία προέβη πρόσφατα σε μια κομβική συνεργασία με την εταιρεία παροχής ηλεκτρικής ενέργειας GREEN, που δραστηριοποιείται στην εμπορία και προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα, αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Η εταιρεία GREEN παρέχει πακέτα ηλεκτρικής ενέργειας για ιδιώτες και επαγγελματίες με ξεκάθαρες χρεώσεις σε €/kWh και εκπτώσεις που κάνουν τη διαφορά στη μείωση των καθημερινών τους ενεργειακών εξόδων. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι πελάτες της GREEN μπορούν να εξοφλούν τον λογαριασμό τους σε οποιοδήποτε κατάστημα Κωτσόβολος, διευκολύνοντας έτσι ακόμη περισσότερο τους καταναλωτές. Επιπλέον, στο πλαίσιο της άριστης προσωπικής εξυπηρέτησης, παρέχει υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, όπως είναι η νέα ηλεκτρονική υπηρεσία myGREEN.

Επιπρόσθετα, η «εξοικονόμηση» ενέργειας μπορεί να επιτευχθεί ακόμα πιο εύκολα, όταν ένα νοικοκυριό συνδυάσει τη χρήση εναλλακτικών πηγών ενέργειας, όπως έναν ηλιακό θερμοσίφωνα, καθώς θα αποφέρει έως και 200€ ετησίως. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι καταναλωτές μπορούν να επωφεληθούν από τις 48 δόσεις και οι τόκοι χάρισμα με το πλάνο δόσεων Κωτσόβολος στην αγορά ενός ηλιακού θερμοσίφωνα Calpak για ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι.

Κωτσόβολος

* Το -€80 προκύπτει από σύγκριση ψυγειοκαταψύκτη με ενεργειακή κλάση Α+++ με ψυγειοκαταψύκτη 15ετίας, ενεργειακής κλάσης Β. Το -€150 το χρόνο έχει υπολογιστεί σε ετήσια βάση, σε λειτουργία ψύξης & θέρμανσης, συγκρίνοντας ένα κλιματιστικό inverter 9000btu με ένα κλιματιστικό αντίστοιχων btu συμβατικής τεχνολογίας μοντέλου 2007 & μάρκας ΤΟΥΟΤΟΜΙ. Έχουν υπολογισθεί 350ωρες λειτουργίας ψύξης & 1400 ώρες λειτουργίας θέρμανσης (σε ετήσια βάση). Ομοίως με τις ώρες που αναφέρουν τα ενεργειακά ταμπελάκια. Το κόστος ενέργειας είναι υπολογισμένο με τις χρώσεις της ΔΕΗ, με την παραδοχή 75% ημερήσια κατανάλωση & 25% νυχτερινή κατανάλωση. Αντίστοιχα έχει υπολογιστεί πως ένα  κλιματιστικό inverter 12000btu εξοικονομεί 160€ το χρόνο σε σχέση με ένα αντίστοιχο παλιάς τεχνολογίας, καθώς επίσης: 220€ τον χρόνο ένα κλιματιστικό inverter 18000btu, 300€ τον χρόνο ένα κλιματιστικό inverter 24000btu.

**Iσχύει για όλα τα κλιματιστικά CARRIER-TOSHIBA-MITSUBISHI-FUJITSU-PANASONIC-TOYOTOMI & DAIKIN έως 17/06 και εξαιρούνται τα διαφημιζόμενα προϊόντα φυλλαδίου.

*** Ισχύει για όλους τους Calpak GIGAXS έως 02/07. Το -€200/χρόνο προκύπτει βάσει αποδόσεων σε KW κατά τη Solar-Keymark (European Solar Thermal Industry Federation), σε σύγκριση με έναν ηλεκτρικό θερμοσίφωνα. Οι 48 άτοκες δόσεις δίδονται βάσει κλίμακας και αφορούν σε προσωπικό καταναλωτικό δάνειο τραπέζης ΕΠΕ: 0.1608 επιτόκιο: 15%.

Σχετικά με την εταιρεία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ (μέλος του Ομίλου Dixons Carphone plc)

Η ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ είναι η Νο 1 αλυσίδα ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών ειδών στην Ελλάδα. Ξεκίνησε το 1950 από ένα απλό μαγαζί στην Αθήνα και σήμερα λειτουργεί 94 καταστήματα και το ηλεκτρονικό κατάστημα http://www.kotsovolos.gr/site/, ενώ απασχολεί πάνω από 2.000 εργαζόμενους.

Η εταιρεία εξειδικεύεται στην πώληση ηλεκτρονικών προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, ηλεκτρονικών υπολογιστών, οικιακών συσκευών, φωτογραφικού εξοπλισμού, τηλεπικοινωνιακών προϊόντων, καθώς και στις υπηρεσίες παράδοσης, εγκατάστασης, συντήρησης, επισκευής και προστασίας των προϊόντων μετά την πώληση με τη σειρά υπηρεσιών Support 360ο.

Η Κωτσόβολος βρίσκεται στα ακόλουθα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης:

Facebook – www.facebook.com/Kotsovolos

Twitter – https://twitter.com/KotsovolosOn

You Tube –  http://www.youtube.com/user/Kotsovolosgreece

Google Plus – https://plus.google.com/116092004640999302663#116092004640999302663/posts

Instagram – https://www.instagram.com/kotsovolos_greece/

Επιπλέον πληροφορίες και νέα σχετικά με την εταιρεία είναι διαθέσιμα και στην εταιρική ιστοσελίδα http://corporate.kotsovolos.gr/

Σχετικά με τη Dixons Carphone

Η Dixons Carphone plc είναι η κορυφαία Ευρωπαϊκή εταιρεία λιανικής πώλησης ηλεκτρικών και τηλεπικοινιακών προϊόντων και υπηρεσιών και απασχολεί πάνω από 42.000 εργαζόμενους σε 11 χώρες. Η Dixons Carphone προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ηλεκτρικών, ηλεκτρονικών και κινητών συσκευών που υποστηρίζονται από υπηρεσίες μετά την πώληση και παρέχονται από τα brands της εταιρείας Geek Squad και Knowhow, διευκολύνοντας το κοινό να ζει καλύτερα μέσα σε έναν κόσμο διαδικτυακά συνδεδεμένο.

Τα υψηλού επιπέδου brands της Dixons Carphone περιλαμβάνουν την Carphone Warehouse και τα Currys PC World στη Μεγάλη Βρετανία και την Ιρλανδία, την Elkjøp, τη Phonehouse, την El Giganten, τη Gigantti, τη Phone House και τη Lefdal στις σκανδιναβικές χώρες, την Κωτσόβολος στην Ελλάδα, την Dixons Travel σε μια σειρά από Αγγλικά και Ιρλανδικά αεροδρόμια και τη Phone House στην Ισπανία. Τα βασικά brands παροχής υπηρεσιών περιλαμβάνουν τη Knowhow στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία και τις Σκανδιναβικές χώρες και τη Geek Squad σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία, την Ιρλανδία και την Ισπανία.

Οι υπηρεσίες για επιχειρήσεις (B2B) παρέχονται μέσω των brands Connected World Services, PC World Business και Carphone Warehouse Business. Το brand Connected World Services στοχεύει στην αξιοποίηση της υπάρχουσας τεχνογνωσίας, μεθόδων διαχείρισης και τεχνολογίας του Ομίλου, προκειμένου να προσφέρει ένα εύρος υπηρεσιών προς τις επιχειρήσεις.

Η Dixons Carphone βραβεύτηκε ως ‘Retailer of the Year’ στα Βραβεία Retail Week Awards 2016.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Dixons Carphone plc, μπορείτε να επισκεφθείτε το www.dixonscarphonegroup.com ή να ακολουθήσετε την εταιρεία στο Twitter στους λογαριασμούς @DixonsCarphone.

Για περισσότερες πληροφορίες:

κα Μυρσίνη Μαρούλη I Gravity The Newtons I τηλ. 211.10.60.116, 6972.427.955

e-mail: [email protected]

κα Ειρήνη Χούντα | PR & Events Specialist, Κωτσόβολος I τηλ. 210.28.91.104

e-mail: [email protected]ΣΧΟΛΙΑ