Δελτία Τύπου

Cana: Δύο νέα προϊόντα για τη σειρά éleon cosmetics

  • NewsRoom


Με δύο νέα προϊόντα εμπλουτίζεται η σειρά περιποίησης προσώπου éleon cosmetics, της Cana Laboratories. Πρόκειται για το Γαλάκτωμα καθαρισμού για όλους τους τύπους δέρματος, καθώς και για το νερό καθαρισμού και αφαίρεσης μακιγιάζ ματιών. Η σειρά éleon cosmetics είναι διαθέσιμη στα super markets.

Το γαλάκτωμα καθαρισμού éleon, με έλαιο βαμβακιού, προβιταμίνη Β5, βιταμίνη PP, βιολογικά έλαια Καμελίνας και ελιάς πλούσια σε ωμέγα 3-6-9 και πολυφαινόλες, καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα αφήνοντας μια βελούδινη αίσθηση. Το νερό καθαρισμού και αφαίρεσης μακιγιάζ ματιών με βιολογικό εκχύλισμα φύλλου ελιάς, βιολογικό έλαιο Καμελίνας και με προβιταμίνη Β5 καταπραΰνει και καθαρίζει απαλά την ευαίσθητη περιοχή των ματιών από τους ρύπους και το μακιγιάζ.

Τα προϊόντα της σειράς éleon δεν περιέχουν parabens, είναι δερματολογικά ελεγμένα, αναπτύσσονται και παράγονται με βάση τους κανονισμούς που διέπουν την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για τα καλλυντικά και υπόκεινται σε αυστηρούς εργαστηριακούς ελέγχους που πιστοποιούν την ασφάλειά τους.

Σχετικά με την Cana Laboratories:

H Cana Laboratories είναι μια ελληνική εταιρεία που από την ίδρυση της το 1928, με συνέπεια και υψηλό αίσθημα ευθύνης, παρασκευάζει και διαθέτει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων υγείας στην ελληνική αγορά. H Cana Laboratories αποτελεί τον έμπιστο συνεργάτη μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών και δραστηριοποιείται στους τομείς των Φαρμακευτικών Προϊόντων, των Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων, της Ειδικής & Κλινικής Διατροφής, της Βρεφικής Φροντίδας, των Συμπληρωμάτων Διατροφής & Βιταμινών, των Καλλυντικών & Δερμοκαλλυντικών. Η εργοστασιακή μονάδα της εταιρείας διαθέτει γραμμές παραγωγής που λειτουργούν με αυστηρές προδιαγραφές και παράγουν προϊόντα ιδιαίτερων απαιτήσεων.ΣΧΟΛΙΑ