• Δελτία Τύπου

    Μ. Β. Βαρδινογιάννη: Η «ΕΛΠΙΔΑ» τιμά τον Matthew Swift του CONCORDIA

    • NewsRoom
    Βαρδινογιάννη

    Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Matthew Swift


    Ο Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», τίμησε έναν νέο μεγάλο σύμμαχο στον αγώνα του Συλλόγου ενάντια στον παιδικό καρκίνο, τον κύριο Matthew Swift, ιδρυτή του Οργανισμού CONCORDIA.

    Η Πρόεδρος του Συλλόγου, κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, υποδέχτηκε στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων τον κύριο Swift ο οποίος συνοδευόταν από τη σύντροφό του, κυρία Paulina Mejia Londono, λέγοντας μεταξύ άλλων:

    «Σας ευχαριστούμε πολύ που θελήσατε να ενώσετε τις δυνάμεις σας με τις δικές μας ώστε να συνεργαστούμε σε διάφορους τομείς για το καλό των παιδιών. Σας συγχαίρω για την κοινωνική σας ευαισθησία καθώς και για την τόσο σημαντική δράση σας μέσα από τον Οργανισμό CONCORDIA, καθώς χτίζετε γέφυρες συνεργασίας ανάμεσα στις κυβερνήσεις, τον ιδιωτικό τομέα και την κοινωνία των πολιτών και προωθείτε τον διάλογο και την αλληλεγγύη ανάμεσα στους λαούς. Για όλους αυτούς τους λόγους αλλά και γιατί πιστεύουμε ότι η συμβολή σας στο έργο μας θα είναι μεγάλη, ο Σύλλογος μας σας απονέμει την Τιμητική του Πλακέτα».

    Ο κύριος Swift ευχαρίστησε θερμά την κυρία Βαρδινογιάννη για τα καλά της λόγια και για την τιμή που του κάνει, εξέφρασε τον θαυμασμό του για το Νοσοκομείο της «ΕΛΠΙΔΑΣ» και επεσήμανε ότι ο ίδιος και ο συνεργάτης του, κύριος Νικόλας Λογοθέτης, προτίθενται να βοηθήσουν την «ΕΛΠΙΔΑ» με όποιο τρόπο μπορούν μέσα από το μεγάλο δίκτυο της CONCORDIA και κυρίως στον τομέα του Προγράμματος αδελφοποιήσεων του νοσοκομείου με τα μεγαλύτερα νοσοκομεία σ’ ολόκληρο τον κόσμο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μ. Β. Βαρδινογιάννη: Της απονεμήθηκε τo «Μετάλλιο της Τιμής και της Διάκρισης» του Κράτους της Παλαιστίνης

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μ. Β. Βαρδινογιάννη: Η φωνή της Ελλάδας στην ημερίδα με θέμα: «Το ανθρώπινο πρόσωπο του μεταναστευτικού ζητήματος»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη: Συνάντηση Ελπίδας και Ζωής



    ΣΧΟΛΙΑ