• Δελτία Τύπου

    #μένουμε_σπίτι: Άμεση παράδοση από τη MediaMarkt σε όλη την Ελλάδα

    • NewsRoom


    Επιπλέον προσφέρει δωρεάν παράδοση σε κάθε παραγγελία μέχρι και τις 22 Μαρτίου

    Η νέα εποχή της MediaMarkt στον κλάδο των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών είναι εδώ και μας καλεί να κάνουμε μια ακόμα κίνηση Smart και να «μείνουμε σπίτι».

    Έχοντας πάντα στο επίκεντρο τους καταναλωτές της, η MediaMarkt εξασφαλίζει άμεση παράδοση σε όλη την Ελλάδα σε κάθε ηλεκτρονική ή τηλεφωνική παραγγελία. Επιπλέον, η εταιρεία με συνέπεια και ευθύνη, ενισχύει την εμπειρία των online αγορών της και προσφέρει μέχρι και τις 22 Μαρτίου δωρεάν παράδοση σε όλη την Ελλάδα για παραγγελίες μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος mediamarkt.gr:

    Κράτησε τα τρόφιμα σου φρέσκα για όσο χρειαστεί: Όλα τα προϊόντα ψύξης (ψυγεία, καταψύκτες, κτλ.) με έκπτωση έως 40%, έως 48 άτοκες δόσεις.

    Προσέχουμε όλη την οικογένεια: Όλα τα προϊόντα προσωπικής υγιεινής (θερμόμετρα, πιεσόμετρα, κτλ.) με έκπτωση έως 40%.

    Κρατάμε την ατμόσφαιρα καθαρή: Ιονιστές , Αφυγραντήρες, Ατμοκαθαριστές και Air Condition με όφελος έως 40%, έως 48 άτοκες δόσεις.

    Εξοπλίζουμε το σπίτι μας για ό,τι χρειαστούμε: Τεράστια ποικιλία οικιακών συσκευών, τηλεοράσεων, είδη σπιτιού, μικροσυσκευών, ειδών προσωπικής φροντίδας, σε τιμές που δεν ξανάγιναν.

    Σε βοηθάμε να εργαστείς από το σπίτι σου: Η πιο μεγάλη ποικιλία στις καλύτερες τιμές σε laptops, οθόνες, εκτυπωτές, περιφερειακά, web cameras, smartphones και αξεσουάρ για τηλεργασία.

    Επισκεφθείτε το mediamarkt.gr και ανακαλύψτε περισσότερους από 20.000 ετοιμοπαράδοτους κωδικούς και όλα εκείνα τα προϊόντα που θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε το περιβάλλον του σπιτιού σας φρέσκο και υγιεινό.

    Παράλληλα, η ομάδα του call center της MediaMarkt είναι σε ετοιμότητα και πάντα στη διάθεσή σας, ώστε με την βοήθεια του εξειδικευμένου προσωπικού να προχωρήσετε σε οποιαδήποτε τηλεφωνική παραγγελία χρειάζεστε.

    Στη συνέχεια, οι άνθρωποί της φροντίζουν ώστε να αποσταλεί η παραγγελία, με ασφάλεια, απευθείας στο σπίτι σας ή όπου αλλού επιθυμείτε (τηλ. 8015002020, 211-2117700).

    Στη MediaMarkt η αγοραστική εμπειρία αλλάζει επίπεδο και γίνεται ακόμα πιο μοναδική, ώστε κάθε καταναλωτής να απολαμβάνει μια ξεχωριστή σειρά υπηρεσιών. Για μια κίνηση smart λοιπόν, η MediaMarkt είναι εδώ και online ώστε να μπορούμε να πραγματοποιούμε τις αγορές μας ενώ #μένουμε_σπίτι!



    ΣΧΟΛΙΑ