Δελτία Τύπου

Media Markt: Δεύτερο Start Up Challenge με συμμετοχή ελληνικών εταιρειών

  • NewsRoom
media markt

Media Markt start up challenge


H MediaMarkt Hellas, σε συνεργασία με την MediaMarkt Turkey, προσκαλούν τις ελληνικές startups με αντικείμενο τεχνολογίες που αφορούν στο χώρο του λιανικού εμπορίου να δηλώσουν συμμετοχή, μέχρι τις 10 Ιουνίου, στο 2ο Startup Challenge, που θα λάβει χώρα στη Κωνσταντινούπολη, στις 25 Ιουνίου 2019.

Μέσω της διοργάνωσης, η Media Markt συνεχίζει για δεύτερη χρονιά την στήριξη και προώθηση των νέων τεχνολογικών εξελίξεων, που βοηθούν το εγχώριο αλλά και διεθνές εμπόριο. Δίνοντας έμφαση στις νεοφυείς επιχειρήσεις, η Media Markt τους δίνει την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους στο 2ο Startup Challenge που θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη. O Yenal Gökyıldırım, extended Board Member του MediaMarktSaturn Retail Group, έχοντας στην ευθύνη του, εκτός από τη MediaMarkt Turkey και τη MediaMarkt Hellas, έχει τη χαρά να συμπεριλάβει και συμμετοχές από ελληνικές start up εταιρείες σε αυτή τη δεύτερη χρονιά του διαγωνισμού.

Οι εταιρείες θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο www.mediamarktstartupchallenge.com μέχρι τις 10 Ιουνίου 2019 για τις παρακάτω κατηγορίες:

-Τεχνολογίες Λιανικών Πωλήσεων (Retail SalesTechnologies),

-Τεχνολογίες μετά την πώληση (After-Sales Technologies),

-Διαδικασίες εταιρικής ψηφιοποίησης (Corporate Digitalization Process)

Οι τρεις πρώτες ομάδες θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν το project τους στο Retail Technologies Conference που θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη την 1η Οκτωβρίου, ενώ η νικήτρια ομάδα θα έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει στο Retailtech Hub Program στο Μόναχο. Επίσης θα είναι υποψήφια για συμμετοχή σε πρόγραμμα επιτάχυνσης και στήριξης της εταιρείας και θα έχει την ευκαιρία συμμετοχής στο πρόγραμμα Plug and Play, ένα από τα πιο ενεργά δίκτυα επιχειρηματιών στη Silicon Valley.

Η ομάδα με τη δεύτερη διάκριση θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει την ιδέα της στην αλυσίδα καταστημάτων της MediaMarkt Turkey και στον Εμπορικό Σύλλογο της Τουρκίας . Η ομάδα με το βραβείο της τρίτης διάκρισης θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει την ιδέα της στα καταστήματα Media Markt και Tekzen Turkey.


ΣΧΟΛΙΑ