• Δελτία Τύπου

    Η σοκολατένια γεύση της ευτυχίας, αποκλειστικά στα καταστήματα ΑΒ!

    • NewsRoom


    Chocolate Happiness είναι η «υπογραφή» της Delicata, της σοκολάτας που από το 1926 χαρίζει λαχταριστές στιγμές ευτυχίας σε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Τώρα μπορείτε να απολαύσετε τη σοκολατένια εμπειρία Delicata και στην Ελλάδα, αποκλειστικά στα καταστήματα ΑΒ!

    “Everyday Happiness, Sparkling Happiness, Discover Happiness, Original Happiness”. Δεν είναι απλά μηνύματα, είναι οι 4 συλλογές «ευτυχίας» της Delicata, που σας περιμένουν σε επιλεγμένα καταστήματα ΑΒ για να τις ερωτευτείτε και να μεταδώσουν τις διαφορετικές γεύσεις της ευτυχίας σε εσάς και τους αγαπημένους σας!

    Δοκιμάστε και ανακαλύψτε τη γεύση της δικής σας σοκολατένιας ευτυχίας!

    Delicata Everyday Happiness | Βελούδινη σοκολάτα για καθημερινές στιγμές απόλαυσης σε κάθε μπουκιά. Αγαπημένες γεύσεις που θα λατρέψετε βλέποντας μια συναρπαστική ταινία στον καναπέ, με μια κούπα ζεστό καφέ ή ένα αρωματικό φλιτζάνι τσάι. Η πραγματική γεύση της σοκολατένιας ευτυχίας.

    Delicata Sparkling Happiness | Πλούσια, εκρηκτική γεύση για μοναδική σοκολατένια εμπειρία. Οι πιο γευστικοί συνδυασμοί σοκολάτας, ξηρών καρπών, μπαχαρικών και φρούτων, για εκείνες τις στιγμές που το πρόσωπό σας λάμπει από ευτυχία! Σας προσκαλεί σε ένα χαρούμενο σοκολατένιο πάρτι.

    Delicata Discover Happiness | Προκλητική γεύση που δεν έχετε ξαναδοκιμάσει. Πρωτότυποι συνδυασμοί απολαυστικής σοκολάτας και απροσδόκητων συστατικών! Για εσάς που λατρεύετε τις εκπλήξεις, κάθε σοκολάτα κρύβει και μια συναρπαστική γευστική εμπειρία. Ανακαλύψτε τη!

    Delicate Original Happiness | Εκλεκτή, αυθεντική, απόλυτη σοκολάτα. Έντονη, κομψή, πικάντικη ή φρουτώδης. Κάθε δαγκωνιά σας ταξιδεύει σε εξωτικά μέρη, εκεί όπου ο ήλιος, η γη και το μικρόκλιμα, κάνουν κάθε κακάο μοναδικό. Ένα υπέροχο ταξίδι στους τόπους που γεννιέται η σοκολάτα.

    Ανακαλύψτε την αυθεντική, πλούσια, βελούδινη, σοκολατένια ευτυχία της Delicata στα καταστήματα ΑΒ!



    ΣΧΟΛΙΑ