• Δελτία Τύπου

    Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ παρείχε την Αιγίδα της στο 2ο Συνέδριο Family Business

    • NewsRoom


    Υπό την Αιγίδα της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ πραγματοποιήθηκε το 2ο Συνέδριο Family Business, την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020, στο πλαίσιο του οποίου Μέλη της προχώρησαν σε ενδιαφέρουσες ομιλίες και παρουσιάσεις σχετικά με τη σημασία των οικογενειακών επιχειρήσεων και το σύγχρονο χαρακτήρα τους.

    Ειδικότερα, μία από τις πρώτες ομιλίες, με βάση το πρόγραμμα, πραγματοποίησε ο Αρμόδιος Γιαννίδης, CEO της Vitex και Μέλος της Πρωτοβουλίας  ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ο οποίος έκανε λόγο για τα χαρακτηριστικά που πρέπει να φέρει μια επιχείρηση για να σημειώνει ιδιαίτερες επιδόσεις ενώ σχολίασε και εκείνα τα διαφοροποιητικά στοιχεία, που ακόμα και σε περιόδους κρίσης, κάνουν την εταιρία να διαγράφει λαμπρή πορεία.

    Στο δεύτερο μέρος του Συνεδρίου, ο Μιχάλης Τσαούτος, Γενικός Διευθυντής της ΕΨΑ και Αντιπρόεδρος του ΔΣ της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, περιέγραψε τη δική του εμπειρία και την πορεία που ακολούθησε τονίζοντας τη σημασία της επιμονής, της υπομονής και του ανοιχτού μυαλού στον επιχειρηματικό στίβο.

    Στο τρίτο μέρος της εκδήλωσης, συμμετείχε η Πόπη Σκαγιά Διευθύνουσα Σύμβουλος της SKAG και Μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, η οποία τόνισε τη σημασία ύπαρξης των οικογενειακών επιχειρήσεων επισημαίνοντας την καθοριστική αξία τους και τους παράγοντες που την επηρεάζουν. 

    Το 2ο Συνέδριο Family Business, που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή σημαντικών προσωπικοτήτων, ανέδειξε το ρόλο των οικογενειακών επιχειρήσεων, οι οποίες στηρίζουν την εγχώρια οικονομία, αλλά και τη σημασία της διαδοχής για την ελληνική επιχειρηματικότητα. 



    ΣΧΟΛΙΑ