ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» απέκτησε τη δική της δυναμική κερκίδα. Οι γονείς/συνοδοί των μικρών φιλάθλων της «ΚερKidα ΟΠΑΠ» συμμετέχουν στη μεγάλη κινητοποίηση για την ανακαίνιση των παιδιατρικών νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού». Κατά την προσέλευσή τους στο γήπεδο ενημερώνονται για την εφαρμογή και πώς μπορούν να την κατεβάσουν δωρεάν στο κινητό τους τηλέφωνο ή tablet για να στηρίξουν την πρωτοβουλία του ΟΠΑΠ.
Η «ΚερKidα ΟΠΑΠ» θα είναι ντυμένη στα χρώματα της «Ομάδας Προσφοράς» έως την ημέρα του Μαραθωνίου. Μάλιστα, οι γονείς/συνοδοί των παιδιών κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο γήπεδο αποκτούν πρόσβαση σε Free WiFi Hotspot, ώστε να κατεβάσουν επί τόπου το app και να ξεκινήσουν άμεσα το παιχνίδι. Όσο παίζουν συγκεντρώνουν πόντους, οι οποίοι θα μετατραπούν από τον ΟΠΑΠ σε οικονομική ενίσχυση για την ανακαίνιση των δύο μεγαλύτερων παιδιατρικών νοσοκομείων της Ελλάδα.
Η συμμετοχή στην «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» είναι δωρεάν και χρειάζεται μόνο τρία απλά βήματα:
- Κατεβάζουμε την εφαρμογή
- Παίζουμε στις δοκιμασίες
- Ο ΟΠΑΠ προσφέρει
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ερρίκος Αρώνες: Στόχος χαρτοφυλάκιο 500 εκατ. ευρώ για τη Hellenic Properties
- Ψηφιακή Διακυβέρνηση: Πέντε μεγάλα έργα έως τον Μάιο του 2027 – Τι αλλάζει σε ΚΟΚ, φυσικές καταστροφές και «Διαύγεια»
- Wall Street: Τι δείχνει η ιστορία για τις μετοχές μετά τις ενδιάμεσες εκλογές
- Bitcoin: Σε χαμηλό επτά εβδομάδων μετά τις εκλογικές νίκες των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ – Πτώση έως 2,8%





Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.