• Δελτία Τύπου

    Η καλοκαιρινή συλλογή της American Eagle Outfitters είναι γεγονός!


    Σε ένα τροπικό περιβάλλον θα μεταφερθεί όποιος επισκεφτεί τα καταστήματα της American Eagle Outfitters, αφού ήρθε η νέα καλοκαιρινή συλλογή που έφερε έναν αέρα ανανέωσης και καλοκαιριού! Πρωταγωνιστούν ζωντανά χρώματα και boho σχέδια για την γυναίκα και στάμπες και καλοκαιρινά σχέδια για τον άντρα.

    Στην συλλογή θα βρείτε ξεχωριστά μπλουζάκια με σχέδια και prints γυναικεία και αντρικά που θα γίνουν αναπόσπαστα κομμάτια των καθημερινών σας εμφανίσεων. Δυναμική είναι η επιστροφή του ανδρικού κοντομάνικου πουκάμισου αλλά και των Graphic Tees με υπέροχες καλοκαιρινές στάμπες. Οι κοπέλες θα λατρέψουν την μεγάλη συλλογή σε καλοκαιρινά φορέματα και Rompers, αγαπημένα κομμάτια για το καλοκαίρι.

    Παρουσία βέβαια στην νέα συλλογή έχουν τα τζιν, ο πυρήνας της μάρκας αλλά και τα εντυπωσιακά κοσμήματα με ιδιαίτερες λεπτομέρειες που δίνουν άλλη πνοή στις boho εμφανίσεις σας.

    Σημαντικό νέο αποτελεί η τοποθέτηση των πρώτων μαγιώ AERIE, μία μάρκα που έχει ήδη αγαπηθεί στην Αμερική για την ειλικρινή της αγάπη στις αληθινές γυναίκες. Το Aerie σαν brand παρουσιάζει στις καμπάνιες του φωτογραφίες χωρίς ρετούς από πραγματικές γυναίκες με όλες τις ατέλειες που αναδεικνύουν την πραγματική ομορφιά τους. Το σύνθημα του είναι: The Real You Is Sexy!

    American Eagle Outfitters:
    ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ, ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ, ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΤΥΛ

    Είναι ένα Αμερικάνικο denim – brand εμπνευσμένο από το περιπετειώδες πνεύμα των 20ρηδων – στους οποίους απευθυνόνται κατά κύριο λόγο. Τους εμπνέει η αισιοδοξία τους, η ενέργεια και το πάθος τους. Το τζιν είναι το βασικό προϊόν της γνωστής φίρμας. Τα παντελόνια τζιν είναι hot, έχουν άψογο στυλ, εφαρμογή και ποιότητα και κάνουν αυτούς που τα φορούν να ξεχωρίζουν.

    Έχοντας τα τζιν ως βάση, δημιουργούν όλα όσα χρειάζονται οι φίλοι τους για να δείχνουν υπέροχοι, χτίζοντας το δικό τους προσωπικό στυλ. Επιπλέον δημιιουργούν υπέροχα top αλλά και αξεσουάρ. Φτιάχνουν ρούχα που ταιριάζουν άνετα στη ζωή εκείνων που τα φορούν. Μοδάτα. Casual. Προσιτά. Ρούχα που είναι cool χωρίς να προσπαθήσουν πολύ γι’ αυτό.
    Το σύνθημα των American Eagle είναι: LIVE YOUR LIFE



    ΣΧΟΛΙΑ