• Δελτία Τύπου

    Οι… 2004 αναμνήσεις


    Συζητήσεις μεταξύ… Legends 2004 στο EuroHouse by Novibet, με ποδοσφαιρικά insights και αρκετή συγκίνηση. Οι Ζήσης Βρύζας, Γιώργος Καραγκούνης, Άγγελος Μπασινάς, Βασίλης Τσιάρτας, Κώστας Χαλκιάς, “ταξίδεψαν”, παρέα με τους Σωτήρη Κωσταβάρα, Χρήστο Σωτηρακόπουλο και Σάββα Πούμπουρα πίσω στον χρόνο, στην υπέρτατη χρονιά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος για τους Έλληνες, αναλύοντας φάσεις του 2004, αλλά και τις προσδοκίες για τις αθλητικές επιδόσεις στο φετινό πρωτάθλημα.

    Παρακολουθώντας αγώνα του φετινού Euro, ήταν ανέφικτο η συζήτηση να μην πάει στο Euro 2004 και τις στιγμές που χαράχθηκαν στην μνήμη των πρωταγωνιστών. Ο Γιώργος Καραγκούνης ήταν εκείνος που εξέφρασε τη μεγαλύτερη λαχτάρα να βρεθεί ξανά στη γιορτή του Ευρωπαϊκού Ποδοσφαίρου, την ώρα που ο Ζήσης Βρύζας έμοιαζε σκεπτικός στην ιδέα μίας ενδεχόμενης επιστροφής.

    Ο Άγγελος Μπασινάς έδωσε τη δική του εξήγηση για την εκτέλεση πέναλτι, που ουσιαστικά σφράγισε τη νίκη της Εθνικής στην πρεμιέρα απέναντι στην Πορτογαλία (2-1). Γιατί επέλεξε να στείλει τη μπάλα ψηλά και όχι χαμηλά; Πώς θα εκτελούσε αν στην εστία βρισκόταν ο Τσεχ; Οι απαντήσεις εντός του βίντεο.

    Κανένα ερώτημα δεν έμεινε αναπάντητο από τους Legends 2004, οι οποίοι ανέλυσαν τις αντιπάλους και το κλίμα των αποδυτηρίων. Απολογισμός; Η Ισπανία ήταν εκείνη που άσκησε την περισσότερη πίεση, ενώ η οικοδέσποινα Πορτογαλία μάλλον υπερεκτίμησε τις δυνατότητές της.

    Με τις ερωτήσεις να στερεύουν πλησιάζοντας στο φινάλε της μαγικής βραδιάς, ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος πρόσθεσε τη δική του πινελιά. Αποκάλυψε ποιος ποδοσφαιριστής της Εθνικής τον πήρε τηλέφωνο μετά τον αγώνα της 1ης αγωνιστικής, με απορίες σχετικά με το… bonus πρόκρισης!

    Φυσικά, η θύμηση εκείνης της μαγικής πορείας, προκάλεσε στο επιμύθιο της κουβέντας μία νοσταλγία και ένα «γιατί». Για την απουσία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος από την τελική φάση, διότι όπως τόνισαν ο Βασίλης Τσιάρτας και ο Κώστας Χαλκιάς, δεν ήταν ανέφικτη η πρόκριση. Αυτό που κρατάμε από τη συζήτηση είναι ότι… Ευρωπαϊκό χωρίς Έλληνες… ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!

    Η Novibet στηρίζει τις δράσεις της Aστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Champions For Life.

    21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



    ΣΧΟΛΙΑ