• Δελτία Τύπου

    H IWC παρουσιάζει τη λειτουργία TIMEZONER στο σχέδιο “Le Petit Prince” της οικογένειας Pilot

    • NewsRoom


    Για πρώτη φορά, η IWC παρουσιάζει την πατενταρισμένη λειτουργία Timezoner στη σχεδιαστική γραμμή των ειδικών της εκδόσεων “Le Petit Prince”.  Το Pilot’s Watch Timezoner Edition“LePetitPrince” διατίθεται σε περιορισμένο αριθμό 1.500 τεμαχίων περιλαμβάνει μπλε καντράν και city ringαπό μπλε κεραμικό.

    ΗTimezoner έκδοση του “Le Petit Prince” της οικογένειας ρολογιών Pilot (Ref. IW395503) διαθέτει κάσα 46 mm από ανοξείδωτο ατσάλι, καντράν σε χρώμα midnight-blue, city ring κατασκευασμένο από μπλε κεραμικό καθώς και δείκτες και αριθμητικά με φωσφορίζουσα επίστρωση.

    Η παντενταρισμένη λειτουργία Timezoner σας δίνει τη δυνατότητα να αλλάζετε ζώνες ώρας με εύκολο τρόπο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πιέσετε την στεφάνη, να τη περιστρέψετε στην επιθυμητή τοποθεσία και να την αφήσετε .Άλλωστε, τα ονόματα των πόλεων κάνουν την πλοήγηση ακόμα πιο εύκολη. Ο πανενταρισμένος μηχανισμός Timezonerλειτουργεί χωρίς να διακόπτει τη λειτουργία του ρολογιού. Έτσι, δεν θα χάσετε ποτέ ούτε ένα δευτερόλεπτο.

    Το ρολόι τροφοδοτείται από τον μηχανισμό 82760που έχει κατασκευάσει η IWC. Oανθεκτικόςμηχανισμός υψηλής ακρίβειας περιλαμβάνει αμφίδρομο σύστημα κουρδίσματος Pellaton. Ενισχυμένο από πρακτικώς άφθαρτα μέρη από κεραμικό οξειδίου του ζιρκονίου, διαθέτει απόθεμα ενέργειας 60 ωρών, ενώ το διαφανές γυαλί στο πίσω μέρος της κάσας, σας επιτρέπει να βλέπετε τον διακοσμημένο μηχανισμό του ρολογιού.



    ΣΧΟΛΙΑ