• Δελτία Τύπου

    Flexopack: Δάνεια ύψους μέχρι 10 εκατ. ευρώ ενέκρινε η Γεν. Συνέλευση μετόχων

    • NewsRoom
    Flexopack: Προχωρά σε έκδοση ΚΟΔ ύψους 7 εκατ. ευρώ

    Flexopack


    Την έκδοση ενός ή/και περισσότερων κοινών ομολογιακών δανείων ποσού μέχρι 10 εκατ. ευρώ με ιδιωτική τοποθέτηση ενέκρινε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Flexopack που έλαβε χώρα την 10η Ιανουαρίου 2017, ημέρα Τρίτη και ώρα 15:00.

    Ταυτόχρονα με αυτή την απόφασή της παρείχε προς το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας την εξουσιοδότηση να καθορίσει τους όρους των εν λόγω δανείων (κατά τα οριζόμενα στην παρ. 3 του άρθρου 1 του ν. 3156/2003), να προβεί στην κατάρτιση και υπογραφή των σχετικών συμβάσεων και εγγράφων εν γένει καθώς και στην διενέργεια όλων των πράξεων, δηλώσεων και δικαιοπραξιών, οι οποίες κρίνονται σκόπιμες, αναγκαίες, κατάλληλες και ενδεδειγμένες για την προσήκουσα υλοποίηση και ολοκλήρωση της εν λόγω διαδικασίας εντός του προαναφερομένου κανονιστικού πλαισίου.

    Στο 2ο θέμα έλαβαν χώρα ορισμένες ανακοινώσεις εκ μέρους του Προεδρείου αναφορικά με την δραστηριότητα και το εν εξελίξει επενδυτικό πρόγραμμα του Ομίλου.

    Σημειώνεται ότι στη συνέλευση παρέστησαν αυτοπροσώπως ή δια αντιπροσώπου μέτοχοι, εκπροσωπούντες 9.010.256 κοινές ονομαστικές μετοχές και ισάριθμα δικαιώματα ψήφου, ήτοι ποσοστό 76.88% επί συνόλου 11.720.024 μετοχών και ισαρίθμων δικαιωμάτων ψήφου της εταιρείας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΔΟΛ: Ραγδαίες εξελίξεις στον όμιλο, τι είπε ο Καρακούσης στους εργαζόμενους

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Elpedison: Ο Νίκος Ζαχαριάδης ανέλαβε καθήκοντα εκτελεστικού προέδρου

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Intrasoft International: Νέα σύμβαση με το υπουργείο Οικονομικών του Κουβέιτ



    ΣΧΟΛΙΑ