• Δελτία Τύπου

    Ευρωχαρτική: Αναδείχθηκε Κορυφαία Εταιρική Επωνυμία στα Business Superbrands 2021-2022

    • NewsRoom
    Ευρωχαρτική: Αναδείχθηκε Κορυφαία Εταιρική Επωνυμία στα Business Superbrands 2021-2022

    Θανάσης Χριστόπουλος – Γιώργος Τρακάκης


    Η Ευρωχαρτική διακρίθηκε για 2η συνεχόμενη φορά ως Κορυφαία Εταιρική Επωνυμία για το 2021-2022 στον θεσμό των Superbrands στην κατηγορία Οικιακή Καθαριότητα-Χαρτικά.

    Στην τελετή Απονομής των Βραβείων Business Superbrands Greece 2021-2022 που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου 2021 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, η Ευρωχαρτική αναδείχθηκε μία από τις Κορυφαίες Εταιρικές Επωνυμίες στην Ελλάδα.

    «Μετρώντας 36 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην ελληνική αγορά, συνεχίζουμε να παράγουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας, εξυπηρετώντας τις σύγχρονες ανάγκες και τάσεις της αγοράς. Επενδύουμε στην Καινοτομία και την Πράσινη Επιχειρηματικότητα με αποτέλεσμα να βρισκόμαστε σε συνεχή τροχιά ανάπτυξης, κερδίζοντας ολοένα και περισσότερο την προτίμηση του καταναλωτικού κοινού», δήλωσε ο κ. Γιώργος Τρακάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της Ευρωχαρτικής.

    O θεσμός των Superbrands, πραγματοποιείται σε περίπου 90 χώρες σε όλο τον κόσμο, με στόχο την προώθηση του branding και την επιβράβευση των κορυφαίων επωνυμιών (brands) κάθε χώρας. Στην Ελλάδα ο διαγωνισμός διενεργείται από το 2005 και φέτος διεξάγεται για 7η φορά.

    Oι κορυφαίες εταιρίες, οι οποίες βραβεύονται ως Superbrands στην Ελλάδα, επιλέγονται μετά από ψηφοφορία τόσο της Κριτικής Επιτροπής, που συστήνεται για το σκοπό αυτό, όσο και της γνώμης των καταναλωτών και πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια όπως αξιοπιστία, αναγνωσιμότητα και εταιρική υπευθυνότητα.



    ΣΧΟΛΙΑ