• Δελτία Τύπου

    Eurolife FFH και HOPEgenesis εγκαινιάζουν νέους βρεφονηπιακούς σταθμούς

    • NewsRoom
    Eurolife FFH και HOPEgenesis εγκαινιάζουν νέους βρεφονηπιακούς σταθμούς

    O πρόεδρος και ιδρυτής της HOPEgenesis Στέφανος Χανδακάς, και ο CEO της Eurolife FFH Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου


    Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το πρόγραμμα δημιουργίας 10 βρεφονηπιακών σταθμών από την HOPEgenesis, με την υποστήριξη της Eurolife FFH, σε ακριτικές νησιωτικές και ηπειρωτικές περιοχές της Ελλάδος.

    Πρόκειται για ένα φιλόδοξο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης , Πρωτοποριακό για τα ελληνικά Δεδομένα με στόχο την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος της Ελλάδος.

    Μετά την παράδοση του πρώτου βρεφονηπιακού σταθμού στην Πάτμο, αυτό το Σαββατοκύριακο, ο πρόεδρος και ιδρυτής της HOPEgenesis Στέφανος Χανδακάς, μαζί με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Eurolife FFH Αλέξανδρο Σαρρηγεωργίου , θα εγκαινιάσουν τον δεύτερο βρεφονηπιακό σταθμό του προγράμματος στα ορεινά Άγραφα.

    Θα ακολουθήσουν βρεφονηπιακοί σταθμοί στους Λειψούς και στον Καστελόριζο ενώ μέχρι το 2023 το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με την δημιουργία παιδικών σταθμών στην Ανάφη, Κουφονήσια, Νίσυρος, Τήλος, Χάλκη και Κάσο!

    Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια για τέτοιες δράσεις από την HOPEgenesis αλλά και την Eurolife που δίνουν το παράδειγμα μεγάλων επενδύσεων, η δράση φτιάνει σε 7ψηφια ποσά!, στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, αλλά και υγιούς συνεργασίας ιδιωτικού τομέα , δημόσιου τομέα και κοινωνίας των πολιτών.



    ΣΧΟΛΙΑ