• Δελτία Τύπου

    ΕΛΓΕΚΑ – Ferrero Greece: Ανανεώνεται η συνεργασία τους για τρία χρόνια

    Maria Franca Fissolo

    Maria Franca Fissolo, CEO Ομίλου Ferrero


    Την ανανέωση της συνεργασίας τους για την επόμενη τριετία ανακοίνωσαν η FERRERO GREECE και η ΕΛΓΕΚΑ. Συγκεκριμένα, η εν λόγω συνεργασία αφορά στην παροχή από πλευράς της ΕΛΓΕΚΑ, ενός ολοκληρωμένου δικτύου εμπορικών υπηρεσιών προς τις αλυσίδες καταστημάτων Super Market (οργανωμένο λιανεμπόριο).

    Στο πλαίσιο της εν λόγω συνεργασίας εντάσσονται τα κάτωθι 12 αγαπημένα brands της FERRERO: Kinder Bueno, Kinder Bueno White, Kinder Έκπληξη, Kinder Joy, Kinder Chocolate, Kinder Delice, Nutella, Nutella & Go, Tic Tac, Ferrero Rocher, Duplo, Tronky.

    Maria Franca Fissolo
    ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ: Maria Franca Fissolo, CEO Ομίλου Ferrero και σύμφωνα με τη λίστα του Forbes η τέταρτη πλουσιότερη γυναίκα στον κόσμο για το 2015 με περιουσία 22,1 δις δολάρια

    Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η ανανέωση της πολυετούς αυτής συνεργασίας, που μετρά ήδη 35 χρόνια, αποτελεί ένδειξη εμπιστοσύνης από την πλευρά της FERRERO GREECE προς την ΕΛΓΕΚΑ, δεδομένων των εξαιρετικών διαχρονικών σχέσεων που έχει χτίσει με σημαντικούς για την αγορά λιανέμπορους, καθώς και της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών που παρέχει το δίκτυό της.

    Ο Country Manager της FERRERO για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα, κ. Jerome Gregoire, προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Η συνεργασία της FERRERO GREECE με την ΕΛΓΕΚΑ όσον αφορά στις αλυσίδες Super Market, ανανεώνεται σε μια περίοδο που η ελληνική αγορά παρουσιάζει πλήθος προκλήσεων. Πιστεύουμε ότι η ανανέωση της συνεργασίας μας θα συνεισφέρει στην αντιμετώπιση των προκλήσεων της αγοράς και της περαιτέρω ενίσχυσης της θέσης μας μέσα σε αυτήν».

    Ο Γενικός Διευθυντής της ΕΛΓΕΚΑ, κ. Γιάννης Καλύβας, στο πλαίσιο της ανανέωσης της συνεργασίας των δύο εταιρειών, πραγματοποίησε την εξής δήλωση: «Η ανανέωση της συνεργασίας της FERRERO GREECE με την ΕΛΓΕΚΑ για τρία επιπλέον χρόνια, έρχεται σε μια εποχή που χαρακτηρίζεται από προκλήσεις και συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες, σε μια αγορά που επιτάσσει δυναμικές κινήσεις και δυνατές συνεργασίες. Η εξειδίκευση που έχουμε χτίσει ως εταιρεία σε συνάρτηση με το στρατηγικό σχεδιασμό μας, δεν επιβεβαιώνουν απλώς την ηγετική θέση που κατέχει η εταιρεία μας στον κλάδο, αλλά εγγυώνται και την αναπτυξιακή πορεία τόσο της ίδιας, όσο και των συνεργατών της».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/giorgos-poulopoulos-pireos-poulise-tin-ate-asfalistiki/65095

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

    http://www.mononews.gr/oli-i-alithia-gia-to-mega/65066

     



    ΣΧΟΛΙΑ