Δελτία Τύπου

«Δείπνο Αγάπης» από τους εργαζόμενους του ΗΡΩΝΑ για τους άστεγους πολίτες της Αθήνας

  • NewsRoom


Δίπλα στους άστεγους της Αθήνας βρέθηκε η Εταιρία Παραγωγής και Προμήθειας Ενέργειας «ΗΡΩΝ».

Στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί, ανταποκρίθηκε για δεύτερη φορά στην πρόσκληση της Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης «Δείπνο Αγάπης», για τη συνεισφορά της Εταιρίας και των εργαζομένων της στην κάλυψη των αναγκών σίτισης των αστέγων συμπολιτών μας στο Μοναστηράκι και το Θησείο.

Η ΜΚΟ «Δείπνο Αγάπης» υλοποιεί ένα αθόρυβο και δύσκολο ανθρωπιστικό έργο για την κάλυψη βιοτικών αναγκών της ευάλωτης αυτής ομάδας του πληθυσμού. Καλεί κάθε Πέμπτη επιχειρήσεις να ενταχθούν σε αυτή την προσπάθεια της μέσα από την προσφορά «Δείπνου Αγάπης».

Έτσι, την Πέμπτη 25 Ιουνίου οι εργαζόμενοι του ΗΡΩΝΑ έχοντας ζητήσει και την εθελοντική συνδρομή και καθοδήγηση του Executive Chef Δημήτρη Σκαρμούτσου μαγείρεψαν 300 μερίδες φαγητού εκτελώντας δύο συνταγές μαγειρικής του γνωστού Chef.

Η προετοιμασία και παρασκευή των πιάτων έγινε σε εγκαταστάσεις της Gruppo Cucine οι οποίες και προσφέρθηκαν επίσης αφιλοκερδώς.

Το βράδυ της ίδιας μέρας οι άνθρωποι της ΜΚΟ «Δείπνο Αγάπης» μοίρασαν τις μερίδες φαγητού στους άστεγους του κέντρου της Αθήνας.

Η Εταιρία Παραγωγής και Προμήθειας Ενέργειας «ΗΡΩΝ» είχε ανταποκριθεί και τον περασμένο Απρίλιο, μέσα στη δύσκολη περίοδο του lockdown που επιβλήθηκε εξαιτίας της πανδημίας Covid-19, σε αντίστοιχη πρόσκληση της ΜΚΟ «Δείπνο Αγάπης».

Στις πρώτες προτεραιότητες των δράσεων ΕΚΕ του ΗΡΩΝΑ βρίσκονται οι πράξεις αλληλεγγύης και υποστήριξης των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων και αυτές θα συνεχιστούν με την ίδια ένταση.ΣΧΟΛΙΑ